Cestitke za Juve, nisam verovao da mogu proci ali to je fudbal...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja
Collapse
X
-
IDEMO!
Oba golmana su na mene ostavili najjaci utisak, Djidji KRALJU, ali sve cestitke i Ikeru.
Pirlo bled, Markizio neprepoznatljiv, jos je mogao i da resi ovaj mec mnogo ranije. Pogba i ona prilika pred kraj isto, ali nema veze.
Kristijana su spakovali u dzepic, nije ga bilo nigde, pogotovo u drugom poluvremenu.
ALI ZATO NAJVECE ZASLUGE KAO PO OBICAJU IDU BRATU GARETU ... Hvala ti Brate!sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMoze biti velika rasprodaja u Madridu posle ovakve sezone. Juventus pokazao veliko srce, mislim da nemaju sto da traze protiv Barselone, ali bas su veliko iznenadjenje, bajka.
Originally posted by AK47 View PostSvaka cast,ali stvarno...
Comment
-
Kakav smor.Cestitke.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostIDEMO!
Oba golmana su na mene ostavili najjaci utisak, Djidji KRALJU, ali sve cestitke i Ikeru.
Pirlo bled, Markizio neprepoznatljiv, jos je mogao i da resi ovaj mec mnogo ranije. Pogba i ona prilika pred kraj isto, ali nema veze.
Kristijana su spakovali u dzepic, nije ga bilo nigde, pogotovo u drugom poluvremenu.
ALI ZATO NAJVECE ZASLUGE KAO PO OBICAJU IDU BRATU GARETU ... Hvala ti Brate!
A James Rodriguez vredi i vise od 80M.
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostNemoj tako za Bale-a, najvise od svih se trudio. Istina masio je dosta toga, ali je barem doveo sebe u priliku za to. Ronaldo je bio bas odsutan, posebno u drugo poluvreme, a valja napomenuti da je mogao resiti mec u prvom.
A James Rodriguez vredi i vise od 80M.
Morata OTAC, Pogba se zadnjih 15 minuta sprdao .... LIK
Ali Brat, glavom, pa nogom, pa kako stigne masi... BRAT!Last edited by Sandugp; 13-05-15, 22:53.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Finno ala fineeeee idmeoooooo momci svaka vama cast,srce na terenu u drugom poluvremenu,organizovana igra u odbrani,dosta srece mora se reci ali za razliku od prvog poluvremena gde smo bili uzasni,nemam reci za vo drugo poluvreme.Idemooo u Berlin pa makar izgubili sa 5-0 nije ni bitno,ovo zadovoljstvo sto ste mi pruzili pamticu do kraja zivota!Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment