Ispao Ramos.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by Dule Krtola View PostMože Juve da igra sa Realom lagano. Real ništa posebnu igru nije pokazao. Mada mislim da više Juve igra loše, no što Real igra dobro. Lagano Morata daje gol večeras.
Vai, vai Juve.
Comment
-
Ma jbe mi se za penal, Real je ionako su zasluzio gol i 1h bili bolja ekipa.
Originally posted by Henryj View PostOcekivano. Od pocetka utakmice govorim da Juve ima sansu.
Comment
-
BejlOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostMolio bih da se ova trlocina sankcionise ako uopste na ovom pdfu ima modova i admina. Mogu i ja to da uradim bez problema
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostOcekivano. Od pocetka utakmice govorim da Juve ima sansu.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment