Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Brajkula View Post
    E i....sad baš sam....ne bih se složio.
    Ne bih ni ja.Jeste bio najbolji,ali ovo je timska pobjeda bas svi na nivou cijelu utakmicu.Ne bi ga primili nikad ubijedjen sam i u tome je najveca pobjeda ovog Juventusa od Maxa do svakog pojedinca...
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Hart utakmica sezone za golmana. A generalno je City pokupio svu srecu sveta veceras, odavno nisam prisustvovao ovoliko nerealnom rezultatu. Sta smo mi sve promasili

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

Comment

• Hart ce biti igrac utakmice,jednostavno mora biti.
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Pa sta reci vise
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
            Ne bih ni ja.Jeste bio najbolji,ali ovo je timska pobjeda bas svi na nivou cijelu utakmicu.Ne bi ga primili nikad ubijedjen sam i u tome je najveca pobjeda ovog Juventusa od Maxa do svakog pojedinca...
            Meni Markizio objasnio, tipa 95% posto tačnih dodavanja otprilike, završna lopta, sve mekano.

Pa odbrana kompletna, plus Vidal isto posle dužeg vremena da odigra tekmu da se kaže da je igrao, fino sve ovo.

A i niko da pomene da je ovo trebalo da bude 5:0 za Juve.

Comment

• Sve je jasno kad i Suarez cestita Hartu jbte....
              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Bez Vidala u prvom mecu QF-a ali vratice se Pirlo u tom mecu i Pogba,takticki smo odigrali savrseno,Alegriju kapa dole za ovaj dvomec.
                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Rutinski ih izbaci Juve.

Siti preslab za top 8, jedino golman na visini zadatka.
                  Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio

Comment

• Roma primila 3 komada za 20 minuta

Comment

• Fiorentina sigurnim koracima ka 1/4 finalu.

Comment

• Hahhaha unistavanje Rome od strane Viole,neverovatnih pola sata Fiorentine.
                        Dreams are coming true.

Comment

• Bravo Skorupski idiote!!!

Comment

• Popi Martinez 5 komada u Ukrajini...

Ja ne znam kako je on jos na klupi karamela, ali posle ispadanja i iz Evrope Lige vrv ce ga otpustiti.

Comment

• ....

Inter: Carrizo; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus, Santon; Guarin, Medel; Hernanes, Kovacic, Palacio; Icardi

Wolfsburg: Benaglio; Trasch, Knoche, Klose, Rodriguez; Guilavogui, Luiz Gustavo; Vieirinha, De Bruyne, Caligiuri; Dost

Comment

• Dinamo bez milosti, svaka im cast. Izuzetno mi je drago zbog Sergeja Rebrova, odlican start trenerske karijere sjajnog fudbalera. Postoji dobra sansa da se dva ukrajinska kluba nadju u 1/4 finala.

To bi bilo to sto se Engleza u evrokupovima tice.

EDIT Fenomenalan gol Antunesa!
                                Last edited by Bogi; 19-03-15, 20:59.

Comment

Working...
                                X