Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da l' je moguce da ovaj Atletiko ne moze da uvalja jos jedan gol Leverkuzenu?
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Skresi mu u brk!

Comment

• Daj Rizzoli jedan slobodni s 20 metara da Hakan rijesi ..
        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
          Imao ga je Sabatini na ziceru ne znam kako ga je ispustio,mali je zvijer realno...
          Još on hteo da igra za Rudija brata mu Francuza, ali Sabatini valjda čekao da se razreši situacija oko produženja ugovora jer se to odužilo, i on na kraji produžio. Šteta što nije bolje iskoristio tu situaciju, ne bi Roma sad bila u ovim jadima.

Comment

• Igras protiv 3x slabije ekipe kuci gubis 0:2, smanjis ni iz cega pred kraj, sokiras ih i onda umesto da stisnes jos par minuta da ne znas sta ih je snaslo ti se pogubis i primis gol. To je Venger.

Nisu mi ljudi verovali za njega i dvomec, objasnjavali mi da ne moze osminu finala da prodje zbog zreba, sudija, TV prava, povreda, masona... Ne zna dvomec. Ende.

Cestitke Zardimu. Radio je dobar posao i u Sportingu. Perspektivan trener.
            sigpic

Comment

• Originally posted by bice View Post
              Da l' je moguce da ovaj Atletiko ne moze da uvalja jos jedan gol Leverkuzenu?
              A ne može silom ko što obično rade. Lepše mi igra ovaj Lever, lepršavije, a i u odbrani su disciplinovani.

Comment

• Originally posted by HeadBurn3r View Post
                Još on hteo da igra za Rudija brata mu Francuza, ali Sabatini valjda čekao da se razreši situacija oko produženja ugovora jer se to odužilo, i on na kraji produžio. Šteta što nije bolje iskoristio tu situaciju, ne bi Roma sad bila u ovim jadima.
                Slicno je bilo ako se sjecas i za Rabiota,potpisao,stize i brat samo produzio ugovor.Kazu cak za njega je postojao usmeni dogovor i da je trebao preci.Mada znajuci Rudya premladi su obojica ne voli on takve

Nije tema svakako,ali bolje ovo nego da se provociramo.Roma igra ocajno,dno dna jednostavno

Inace Emir Spahic po stare dane igra dvije najbolje sezone u karijeri,bas nevjerovatno
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Sjajna utakmica mladog Wendella, samo tako nastavi kralju, pa ce Bayer dugo imati rjesenje na lijevom beku

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Berba maestro, puce Arsenal ka' tikva pjeske.

Svi srecni, Albert, Bono, Djokovic, 90% navijaca na ostrvu, a tuzni u Barseloni, Madridu, Minhenu, ispade ekipa koju bi im pala kao budali samar u cetvrtfinalu.

Monako je samo Arsenala mogao izbaciti.
                    Sta ti je mucki provokator

Evo ih penali

Comment

• Ok, možda je ovo naša realnost da ispadnemo u 1/8, ali da ispadnemo od jednog Leverkuzena eee to je već za žaljenje. Da su nas izbacili PSŽ, Arsenal, Juve, Dortmund nebi mi bilo krivo al ovako... Ako ispadnemo dosta će uticati na tim. Već smo se oprostili od Lige, ispali iz Kupa, eto sad i Liga Šampiona. Eto ostaje nam borba za to 3 i 4 mjesto u šampionatu..

BOŽE POMOZI. AUPA ATLETI!!

Comment

• Sve po zasluzi ali opet u pravu je Erik, preglupo bi bilo ici u njihovu temu i raditi ono sto su oni radili u Junajtedovoj.

Osstajem svakako pri tome da Monako nikog drugog ne bi prosao, mozda Bazela, ali bi bilo cupavo. Epski choke Vengera.

Sad ce Oblak da zablista
                        sigpic

Comment

• http://miblog343.blogspot.com.es/p/u...rojadirecta.me

Ako nekom treba link za penale
                          "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Joj sto volio da ispadnu,pun mi ih je vise
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Hajmo Lenooooooo

Comment

• Ajmo Atletikoo!
                                Originally posted by Casiraghi
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X