Sudija IDIOT!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja
Collapse
X
-
Opet skoro svaki igrac Arsenala ima slobodu u igri i krece se gde mu je volja. Ozila opet nema, jer konstano mu Alexis preuzima pozicuju playa, cenim njegov work rate ali Alexis bi mogao malo da se drzi svoje pozicije, a prepusti kreativnost drugome.
Comment
-
Originally posted by PiXarr View PostProlazi Arsenal ovo lagano, ne znam kako su izgubili na Emiratima.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Meni je isto djelovao na prvu kao da simulira,ali to je nebitno ne znam zasto se hvatas za to jedva je cekao da padne,ili si htio mozda penal ?
Inace koja je igracina ovaj Kondogbia,strasno kakva zvijer od covjeka dok s druge strane Coquelin daje vrlo lose pasove na stranu.Pogledas ti statistiku i vidis da je dodao svaki do svog igraca,ali svaki skoro je dao igracu iza ledja ili je bio nesto sporiji tako da to krilima pravi probleme odnosno usporava Arsenalov napadZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostZa Arsenal bi valjalo da Ramsey udje nekad oko 60. minute,a da izadje Cazorla jer u ovakvoj utakmici treba jedan da se ubaci iz drugog plana,a on je bas takav...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment