Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trci Azar kao da je 15. a ne 105. minut...

Comment

• Originally posted by Casiraghi View Post
      Valjda su za sve isti kriterijumi?
      Pa to nije ni priblizno ista situacija, Velbek je dete kluba za koji navija citav zivot, ali ne znam ni zasto ti to objasnjavam kad i sam to znas, a jedino sto zelis je da provociras, sto se mene tice slobodno nastavi ne pada mi na pamet da se spustam na taj nivo.

Veceras velika nepravda...
      sigpic

Comment

• Meni nije jasno sta je ovaj Silva priznao??
        U najgorem slucaju je mozda noktom pipnuo loptu....

Originally posted by Bogi View Post
        Trci Azar kao da je 15. a ne 105. minut...
        Izgleda kao je usao u igru pre 5 minuta...ne vidis na njemu da se umorio nimalo.....
        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Monako-Porto QF,zivi bili pa videli
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Kao prvo, FA Kup i LS... Kao drugo, Luiz par sezona u klubu a Velbek dete kluba.
            Sto zapravo i nije bitno, ja nista ne zameram Velbeku ali ne vidim razlog zasto bi se to uopste sada spominjalo.

Tako da je za mene to obicna provokacija ili ti pokusaj...

Comment

• Originally posted by Miletić View Post
              Englezi na misice i uz debelu pomoc sudije do jednog predstavnika u 1/4, just sayin...

Uz pretpostavku i nadu da ce Monako odoleti

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatalka
              Liga je u kurcu. Da nije penala i kikseva odbrane 65% tekmi bi islo 0-2. Veliki razmaci izmedju linija, odbrana ne dobija pomoc ostatka tima koji samo statira, previse prepustanja poseda protivniku. Nema intenziteta onog vise.

Sva ta pompa ih je pojela. Sve je veci pritisak s obzirom na ulaganja, trenerska vrteska maltene kao u JSL. Ne znam kako ce se izvuci.
              sigpic

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                Meni nije jasno sta je ovaj Silva priznao??
                U najgorem slucaju je mozda noktom pipnuo loptu....

Izgleda kao je usao u igru pre 5 minuta...ne vidis na njemu da se umorio nimalo.....
                Mene samo zanima kako je sudija video to, kad se na zumiranom snimku jedva vidi da li je ili ne iggrao rukom. Ono sto sigurno jeste da lopta nije promenila pravac iako je zakacio noktom.
                Last edited by Brian McShtull; 11-03-15, 23:03.
                IMG-20190614-192941
                "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Nije mi jasno kako neko od igraca ne polomi Kostu, ako ga sudija trpi oni ne moraju. Licno bih ga slomio da sam fudbaler pa makar i fasovo ban.

Comment

• Originally posted by SOMI View Post
                    Nije mi jasno kako neko od igraca ne polomi Kostu, ako ga sudija trpi oni ne moraju. Licno bih ga slomio da sam fudbaler pa makar i fasovo ban.
                    Apsolutno te razumem, ali takvi igraci upravo to i zele, da isprovociraju reakciju.

Jedna stvar jeste tacna, a to je da ovakvi grubijani imaju daleko vise prostora za prljavu igru i sudije za njih imaju daleko liberalniji kriterijum, tolerisu ih do krajnjih granica. Sa druge strane, kada igrac koji nije poznat po gruboj igri napravi faul, najcesce odmah dobija javnu opomenu, kao neko upozorenje. Lose je to za igru.

E moj Kavani, gde ti je prijem...
                    Last edited by Bogi; 11-03-15, 23:06.

Comment

• Ja ne kapiram zasto mu ne udare kontru i krenu njega da provociraju od samog starta. Verujem da svako moze da se isprovocira osim Berbatova.
                      sigpic

Comment

• SILVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Comment

• Je li moguce....
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Tiago auuu
                            sigpic
                            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ovo sto Kosta radi vec sezonama, je mnogo gore od ujedanja Suareza. Ali on biva nekaznjen i moze mu se i dokle god bude ovako prolazio on ce to i raditi.
                              IMG-20190614-192941
                              "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                              Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Ima Boga definitivno!

Comment

Working...
                                X