Hahhaha kakav je ono golman Seltika... Gordon beše? :ROFL
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostOcekujem Sterlinga u drugom umesto Lallane. Tezak mec za vikend, ali znam Brendana, rizikovace on.
Da nece mozda Cana da stavi u vezu, a Lovren da uleti umesto Allena?On nam je fakticki jedini preostali veznjak veceras...
I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
Evo ga Balo da resiOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Balo ludakOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Jeste dao gol, ali evo pokazatelja da Hendo ipak nema taj materijal za kapitena. Sturridge mu je lepo prigovorio, kako sme da ti uzme onako loptu, kad si kapiten.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Sto se mene tice Balo i treba da sutira,kakva je to 'ladovinaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Comment