Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja
Collapse
X
-
Paulinjo je odprilike u slicnom kanalu kao i Soldado...
Mogao je Partizan dati bar 1 veceras.Al kako da ga das kad ti igra Lazovic u napadu.I Skuletic je odigrao mnoho lose.Mogao je i on da ga uvali.Mislim da su se i crno beli sami iznenadili sto su imali ovoliko prostora protiv Sparsa u gostima...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Spursi su bas losi.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kad smo vec kod Tottenhema ove sezone po meni tamo jedino vrede nesto Eriksen i Lloris. Koliko puta ih je Lloris vadio svojim odbranama.
Verthongena gotivim oduvek, ali ni on ne igra nikako ove sezone. Najjace mi je kada vidim Kaboula u prvoj postavi pre Verthongena...
Soldado je bio dosta dobar u Valenciji, a ovo sto on igra sada i za sta prima platu je sramotno. Sta ti je sreca u zivotu...Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Galatasaray: Bolat, Alex, Balta, Kaya, Camdal, Felipe Melo,
Sneijder, Bruma, Colak, Bulut, Burak Yilmaz.
Arsenal: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Chambers, Bellerin, Oxlade-Chamberlain, Flamini, Ramsey, Campbell, Sanogo, Podolski.
Odlican pocetak, Podolski koristi sanse koje dobija na "kasicicu"
Ovo je vec "blickrig"-bravo Ramsey
SpoilerLast edited by jovan; 09-12-14, 21:02.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Chamberlain drzi cas fudbala trenutno...
Bas dobro igramo za sata, Podolski golcinu dao. Nema onog mrtvog vracanja lopti nazad Mertesackeru... Kad to vidim ne gleda mi se utakmica.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Koliko smo jadni..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment