Rezultat jeste upecatljiv, ali Alonso igra doktorski. Petarda u prvom poluvremenu, na svom stadionu, velika bruka Rome.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja
Collapse
X
-
Ni Juve nije mnogo jaci...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakva partija Bayerna i Sahtjora sta je ovo ljudi
Jaka Roma,veomaSramota za Italijanski fudbal je ovoliko gazenje 5 golova u prvom poluvremenu,sto je mnogo mnogo je.
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostI tako ti ja na tiketu imam GG3+ u Rimu i GG u Belorusiji. Usudite se da kazete da ne znam da pogodim kombinaciju.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
ja sam najvise izdominirao,Roma i Bate su mi iksevi...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostI Barsa je primila 4 komada na svom stadionu sa daleko boljim timom. Mada niko ionako nista ne prica o Italijanskom fudbalu, sve je tvec poznatosloboda ili ništa
Comment
Comment