Ал нас почасти судија онако сласно, и хвала му велико. Победа је ту. Заиста смо лоше ово одиграли, да не кажем срамно. А Роџерс ће ваљда извући велике поуке.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja
Collapse
X
-
Sjajno je Borusija odigrala, tako reći pregazila Arsenal i mogla je mnogo više golova da da.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Roma otkida.Sjajan povratak Rimljana u elitu.Bas mi je drago zbog njih....
Celzi vodi,al po meni iz neregularnog gola.Trebao je da svira faul za Salke, i spreci akciju plavaca,al dobro....
PSG rutinski...ocekujem bar jos 1 gol od njih....I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
Sta ovaj na Areni sad rece gost , Messija malo ima u igri u zadnje vrijeme ..
Au covjece , 6 golova i nekih 8 asistencija od pocetka sezone , gdje si ti bio zadnji mjesec ..
Evo sad rece i da se Silva nije proslavio na SP-u zbog tekme protiv Njemacke , koju Thiago nije ni igrao ..Last edited by Dale; 30-09-14, 20:24.
Comment
-
I ja bas gledam, bude li mu se htjelo igrati, kao da je nezainterosovan, koji su to spekulanti i kometator i gost, tacno, isplati se pogledati samo onaj sazetak golova poslije meceva, a ostalo od njihove emisije prije i polsije nista, malo neka pogledaju HRT, mada i on sada tone lagano.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Prvi ozbiljniji protivnik i odmah se vracamo katastrofalnoj odbrani prekida. Kod prvog gola Masch cuva Luiza jbt.. Kod drugog kiks MAtS-a. Usput kiksiraju Mathieu, Dani Alves.. Moura radi sta hoce Albi.. Umesto da se lepo igralo sa dva zadnja vezna
Comment
Comment