Originally posted by p4p1
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja
Collapse
X
-
Originally posted by Rossonero View PostEvo prima i Klopara prvi gol ove sezone u LŠ , trenutna gol razlika Dortmunda je 11-1.
@Dale
Radi li ista Benfica ako pratis?
Ali najjaca stvar , 15 minuta do kraja 4. kola , Monaco ima go razliku 1-0Last edited by Dale; 04-11-14, 22:18.
Comment
-
Ja igrao Arsenal , Juventus i Atletico , svi vode po 1 razlike , samo se pitam ko ce zajebati
Comment
-
Ja jos Benfiku cekam..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Evo Atletico rjesava , Juve ne vjerujem da ce ovo zeznuti , tako da mi Arsenal ostaje kao jedina opcija
Brane se kao da igraju protiv Barce iz najboljih dana , cc ..
Eto vam Benfice ;)
Talisca ponovo , jos jedan igrac kojeg ce Benfica da proda za 30-40 milioncica ..Last edited by Dale; 04-11-14, 22:25.
Comment
-
Mogu da se tresnem od zemlju,glupi Arsenal...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Dale View PostJa igrao Arsenal , Juventus i Atletico , svi vode po 1 razlike , samo se pitam ko ce zajebatiOriginally posted by Rossonero View Post@Dale
SpoilerArsenalOriginally posted by Rossonero View PostSamo da Arsenal od gotovog ne napravi veresiju.
Znao sam svega mi!Last edited by Rossonero; 04-11-14, 22:34.
Comment
Comment