Ludogorec 1-1 !!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja
Collapse
X
-
Lele brateeeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nije bio penal,ali majstor objasnjava kako se izvodi jedanaesterac.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sudija je čitavu utakmicu sjeckao našu igru, sve situacije 50-50 su išle u korist Ludogoretsa i na kraju nam pokloni penal. Jako, jako važna pobjeda. Željno smo isčekivali ovu utakmicu i na kraju triler završnica, ono što samo Liverpool može ponuditi.
Ludogorets se predstavio u odličnom izdanju, pokazali su da neće biti "skidanja gaća" i da će biti tvrd orah za nas i Basel.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by bice View PostVeceras 2 gola Karlitosa opustenoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment