Nad Rodrigezom je bio čist penal...i drugi put.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja
Collapse
X
-
Originally posted by Brajkula View PostOvo nama gore ne bi svirao u istoriji, tako da mani se te priče. Eto npr. jači faul je propustio da svira nad Tevezom na sredini terena.
Sudija pičketina.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma sapleo sam sebe Kjelini i udario Rodrigeza verujem sigurno bez namere vidis ga i posle kako ne moze da se pohvata,ali teatralan pad taman toliko da se poveruje i jaci start.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostCist penal realno ne znam sta se bunis i kukas,a pri tome Juve ne igra nista Real i ovakav smijesan vise napada
Chiellini je volina jednostavno
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostDaj ne foliraj Juventusu ovo nikad ne bi svirao večeras, dakle nije penal, jer ne može biti penal ako je u korist Reala, a isti faul ako je u korist Juventusa nije. Budi realan, fudbal je sranje ogromno.
Real mi nekako lose igra ima Juve sanse,ali Pirlo jebe dosta situaciju na terenu...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Bonomo View PostA kao nije mu uleteo u putanju? Slazem se da je vise folirao pad ali kontakt je postojao ulazanje u putanju = penal.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostDrugi put Vidal laktom u facu ide na Jamesa sto o tome ne pricate jadni i napaceni Juventinisigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostŠta žališ koji moj, kradu nas.
Odigrali smo dosta losije od Reala,sreca da je jos 1-0,penal sam rekao svoje misljenje jos neke greske u nasu koristi,ali ako zelimo u finale ne smemo da se osvrcemo na tuje greske vec na svoju igru i da se koncentrisemo na prolaz.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Comment
Comment