Meni se sve cini da ce ovaj Eibar da opstane. Ako pobedi makar sa jednim golom razlike, a Depor igra nereseno, imace bolju gol razliku, ima ce isti broj bodova obe ekipe, ali ce u toj situaciji Eibar opstati u ligi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Prototype View PostMeni se sve cini da ce ovaj Eibar da opstane. Ako pobedi makar sa jednim golom razlike, a Depor igra nereseno, imace bolju gol razliku, ima ce isti broj bodova obe ekipe, ali ce u toj situaciji Eibar opstati u ligi.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
Ispast ce Deportivo, na moju veliku zalost
Sumnjam da ce Lucho odmarati MSN, sad kad ganjaju rekord, sto vjerovatno znaci ubjedljivo pobjedu Barce, a Eibar ce najvjerovatnije uzeti Cordobu, jbg.
Nista protiv Eibara, fina ekipa, svi ginu dok igraju, ali sto Proto kaze, Depor je Depor
Comment
-
SuperDepor...
Eno i Paco daje, ipak ce Valencia u kvalifikacije, dobre vesti, jer cenim da ce Sevilla izboriti LS preko LE, zelim da vidim po prvi put pet ekipa iz neke zemlje u LS.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Atletiko ce veliku paznju usmjeriti na dovodjenje napadaca a Gonzalo bi bio nesto najbolje moguce sto se njih tice. Volio bih i ja da dodje iako sam neutralan generalno sto se Atletika tice.
A Betis se vraca u Primeru, welcome back. Imao sam u planu da gledam ovu utakmicu zbog, pretpostavljam, odlicne atmosfere prije svega ali nisam stigao tako da cu morati snimak naci.
Comment
Comment