Mnogo mi se svidja ova napadacka trojka Villarreala, jos kad se tu pridoda Joel, mogao bi se LS gadjati, mada konkurencija jaka.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Hvala Bogu pa nije dosao u Real bas sam bio u agoniji zbog toga.Da se razumijemo dobar je on igrac i sve to,ali kako su ljudi nerealan pogled na njegov kvalitet imali tacno je smaralo.Sistem koji je igrao za njega koji je odlican individualac i naravno trpao,igrao dobro cak sam i ja kao covjek koji ga nikako ne mirise morao to da priznam.Medjutim po cijenu(tada naravno,ne sada) da ostane ljencina kakav je Karim Benzema navijao sam da ne dodje Suarez i eto nije,a Benzema pokazao da moze casove fudbala da mu daje...najveci je strah bio da Pipita ne ode u Barcelonu,kakav bi on fit ovoga sistema bio prstalo bi
Ne sumnjam ja da ce on da proigra i bice i golova i svega,ali se prije svega on zajebao sto je dosao u Barcelonu,a i oni su te pare mogli bolje iskoristitiLast edited by AK47; 01-02-15, 21:43.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Neymar spasio Barsu,verovatno ce biti lakse u drugom...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
DOS SANTOSOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Strasna igra na malom prostoru,kakav odgovor...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Jeftino bas...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment