Koliko sam voleo da gledam duo Zigara-Munitis... Jedan od najmanjih igraca i jedan od najvecih.Al bili su dobri zajedno...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by AleksaVP View PostRasing Santander beše ?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostSramota velika sto sam to zaboravio.
Nema potrebe da krivis sebe Nasharo, bio si mlad i lud a nije isto to procitati i pogledati sazeto na yt
Inace strasan tim to beseThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostImao si ti tada druge stvari u planu, kao sto je igranje u pesku i trud da naucis vezati pertle.
Nema potrebe da krivis sebe Nasharo, bio si mlad i lud a nije isto to procitati i pogledati sazeto na yt
Inace strasan tim to bese
Oduvek sport na TV-u u kuci po citav dan, bilo je nemoguce da se ne zarazim.sigpic
Comment
-
Bruno Zukulini se vratio u Siti sa pozajmice u Valensiji. Bilo je predvidjeno da pozajmica traje duze, ali je klub iz Mancestera iskoristio svoje pravo da igraca pozove nazad.
Granada je na pozajmicu dovela krilnog igraca Benfike Kandeiasa. On je tokom ove sezone nastupao u dresu Nirnberga.
Talentovani veznjak Kadiza Galindo potpisao je ugovor sa Seviljom.
Erik, mladi stoper Espanjola iz Obale Slonovace, potpisao je dugogodisnji ugovor sa Viljarealom.Last edited by Bogi; 31-01-15, 15:53.
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View Post
Ni Karim ne bi ostao ravnodusan ..
Comment
-
Ali kakav teren hahahahahha..
Da je od pocetka sezone bio standardan, vjerujem da bi imao i par golova vise, ali neka, moze i ovako
Comment
-
Kako je samo los teren
Grizman je u strasnoj formi, ajde jos jedan i da se tri boda upisu, mada tu je Godin taok da nema strahaAtletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics
Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu
Comment
Comment