Originally posted by Bogi
View Post
Prije svega mislio sam na Kup, protiv Reala, jer mislim da je taj meč pokazao da i igračima sa klupe i igrači iz mlađih kategorija da mogu i trebaju dobiti veću priliku i siguran sam i da oće. Ateltiko je u kupu protiv Reala počeo sa recimo B timom. Sa timom koji su igrali, Lucas, Saul, Himenez, momci koji nemaju ni 19-20 godina a igrali su ravnopravno protiv igrača koji vrijede 20x više, čak su ih i dobili, i zato sam napisao, to što sam napisao. Realu je bila najveća izmjena igranjem Iska( Koji vrijedi kao tad, startna postava Atetika), odnosno ne igranjem Ronalda. Tad je Atletiko davao priliku igračima iz škole, igračima koji su takođe mladi i koji nisu dobijali bog zna kakvu priliku za razliku od Reala, koji nije imao ni jednog igrača u startnoj postavi, a da se radi o igraču koji je iz Realove škole. Aaaa što se tiče čuvene La Masije, ta škola il kako već da je nazovem me baš ne interesuje, jer ova kazna koju sta dobili, govori sve. Tako da nije vam malo što dovodite igrače po 50-80-100 miliona eura, no morate da na kvaran način radite sa đecom. Kako bila, sinoć ste igrali bolje, mnogo bolje za razliku od Atletika, a razlog tome je veća klupa Barse.
Comment