Originally posted by Dale
View Post
Toti, Dzerard i slicni naravno da su legende jer su jebeno ostali uz klub i nosili ga i kad je bilo tesko i kad su im nudjene basnoslovne pare i kad je trebalo da se stisnu muda. Ako vec poredimo te igrace (pod uslovom da si na njih mislio a po onome sto si napisao ovi potpadaju pod to) ne vidim nesto da je mezimica Mesi prolazio kroz krize i nedace. Ceo svet se rusi sto tamo mulja oko nekih para sto nece imati 432 miliona vec 430 na svom racunu. Svi gledaju koliko mu to tesko pada pa mozda zato losije igra
Toti,Dzerard i slicni se ne spominju kao najbolji igrac svih vremena a Mesi itekako, tako da bi bilo lepo malo videti ga u nekim drugacijim uslovima a ne u magicnoj Barseloni gde hvala bogu ne kupuju se najbolji igraci sveta iz godine u godinu. Ili ne mora da ide sto se mene tice, nek osvoji svetsko i prvi cu ga prozvati najboljim iako ne volim da poredim ere ni u jednom sportu
Originally posted by Dale
View Post
edit: sada tek vidim poslednju recenicu ne znam da li si kasnije dodao ili sam ja tek sad video, ali ok oprao si se malo
Comment