Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014-live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by jagodica View Post
    Poslednji voz? Ma daj!! Koliko još ima GS do Olimpijade 2016..
    Ni na jednom od tih GS Federer neće imati priliku kakvu ima ovdje
    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      I jednu stvar sam primjetio, a to je da Kei ima puno bolji running FH od Novaka.
      Imao je bolji retern, BH, kretanje cak i servis. Ali nista cudno kad su ovakvi vremenski uslovi.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
        Vidi Nike-a kako i vrijeme stima, hlade teren za Roleta
        Nike

a i Role ne igra po danu, to svi znamo
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Nike

a i Role ne igra po danu, to svi znamo
          NIKE>HAARP

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
            NIKE>HAARP
            #peske
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• shminka,

Nishikori je najneugodniji protivnik za Novaka a Varinka za Nishikorija.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                Imao je bolji retern, BH, kretanje cak i servis. Ali nista cudno kad su ovakvi vremenski uslovi.
                Ja govorim generalno, ne danas. Kei ima bolje running FH od Novaka...
                A danas u puno stvari je bio bolji, na iznenadjenje svima nama. Kako je zvonio BH, jaooo....
                OVAKO

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  Nisikori je odlican, to sam vec i ranije napisao, ALI da sampion Novakovog kalibra sebi dozvoli da ga otrese covek koji prvi put igra GS polufinale i da prakticno bez borbe izgubi set .... Postavlja se onda bolje pitanje. Mozda ja precenjujem Djokovica?
                  Meni je sa neke strane drago sto mi je Novak razbio iluzije da je on veliki sampion. Da se razumemo, njegovo mesto u istoriji je zarctano kao jednog od najvecih, ali ja sam jedno vreme sanjario i razmisljao koliko on moze da ostane upamcen i konkurentan u pricama najboljih ikada. To uopste nije realno i on nije ni blizu kalibra Rafe i Rodzera. U sada vec ne tako malom broju meceva je pljunuo na sve ono za sta se toliko vredno borio.

Pa ja mislim da on sada ima veci broj GS SF od Nadala. Da li treba ista vise napisati?
                  It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    Mozda ja precenjujem Djokovica?
                    Covek je u slaboj formi jos od WB. Izgubio je glatko od Conge, Robreda i sada Nisikorija u slicnim vremenskim uslovima. Izgubio bi i od Iznera ili Mareja da se igralo u ovakvim uslovima. Tenis vise nije njemu prioritet i zato je bolje da pauzira do Pariza i Londona i uziva u ocinstvu.

Comment

• Zvanična himna Keia.

Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• NI,

Moguće, ali svejedno jedan meč nije dovoljan da se to zaključi...Kei ima nestvaran BH, a ono što nismo znali je da će mu FH donijeti ovoliko poena...eksplozivan, brzo namještanje, prebrza glava reketa, nema Novak vremena da to pročita i stigne...nešto što Federera krasi u duelima sa Novakom...koji stvarno nije bio na nivou, nije ništa pokušao promijeniti...morao je zaigrati agresivnije...Federer bi to sigurno uradio
                        Last edited by shminka; 06-09-14, 20:33.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                          Meni je sa neke strane drago sto mi je Novak razbio iluzije da je on veliki sampion. Da se razumemo, njegovo mesto u istoriji je zarctano kao jednog od najvecih, ali ja sam jedno vreme sanjario i razmisljao koliko on moze da ostane upamcen i konkurentan u pricama najboljih ikada. To uopste nije realno i on nije ni blizu kalibra Rafe i Rodzera. U sada vec ne tako malom broju meceva je pljunuo na sve ono za sta se toliko vredno borio.

Pa ja mislim da on sada ima veci broj GS SF od Nadala. Da li treba ista vise napisati?
                          Tacno je ovo za SF-a. Ali kad se Nadal nadje tu ili u finalu, on vrlo retko gubi. Po tome mislim da je najbolji u istoriji, ako gresim nek me popravi neko.
                          OVAKO

Comment

• tennis.com piše

The midday sun beat down on Arthur Ashe Stadium and a thermometer on court showed the temperature nearing 100 degrees (37 Celsius), not counting the humidity of close to 70 percent.

WTF? Pa u takvim uslovima novak na zalost nema sanse. za vreme meča nisam kapirala / znala da su tako loši uslovi. I sada pada kiša?! Ma sjajno.

Comment

• Lako je udarati ko budala iz sve snage i kad ti ide dobijati, a kad ti ne ide ispadati rano sa 50+ neiznudjenih. Ali ovo sto Kei radi je cista umjetnost. On napada i brani se ponajbolje na svijetu, ima ponajbolji ritern na svijetu, ponajbolji BH i ponajbolji FH. Mozda niti u jednom segmentu on nije najbolji(mada je to diskutabilno strasno) na svijetu, ali mu je paket sigurno najbolji. Da ima ponajbolji servis na svijetu imao bi ubjeldjivo najbolji paket.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                                Covek je u slaboj formi jos od WB. Izgubio je glatko od Conge, Robreda i sada Nisikorija u slicnim vremenskim uslovima. Izgubio bi i od Iznera ili Mareja da se igralo u ovakvim uslovima. Tenis vise nije njemu prioritet i zato je bolje da pauzira do Pariza i Londona i uziva u ocinstvu.
                                Dobro za to mozemo da se zahvalimo NIKE-u realno je da mu ne odgovaraju ovakvi uslovi, i fino su ga organizatori odradili.
                                Ali opet morao je bolje.
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X