Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014-live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinko, menja se taktika kada te neko ocigledno rastura. Opcija vracacu i trcacu dok on ne pogresi malo slabije radi protiv Nishikorija kojeg sluzi udarac ceo turnir. A malo i nema logike da tako igras ako ti vec smeta sparno vreme
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Sonja View Post
      Lagano Kei, fizicka sprema se mozda i nece pitati...
      Mora se pitati,inache je onda Kei ninja a mislim da nije spreman za takvo zvanje ...!
      SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Koliko lose riternira

@shpageti
        Mislila sam ako se zavrsi u 3 seta...

Comment

• Originally posted by Sonja View Post
          Koliko lose riternira

@shpageti
          Mislila sam ako se zavrsi u 3 seta...
          Nema shanse za tako neshto,ni pomocu trika,pa nije Kei mentalno jachi od Djokovica kako god da nas brinu i uslovi i sve ostalo.

Comment

• Nolova igra snimljena do u detalje-na "japanski nacin", i Kei je decidno sprovodi.
            Ovo je trenutno "najveci ispit" za Nola
            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by FitnessGuy View Post
              Ima li neko na umu, makar i tamo negde u mračnom delu, finale Nishikori - Čilić?

NE !!!! Biće Nole - Role.

Comment

• Sramota,covek jos spava.Ovo je nivo tenisa iz Toronta i Sinsija.

Comment

• Kei, Kei, Kei! hej, hej, hej!

pu, pu, pu

Comment

• ups.. a kad je NI napisao kako bi menjao Nishija za Berdiha, Čilića ili Monfisa ja pomislih da je mozda preterao.. nikako nisam mogla zamisliti da Nishi moze biti toliki problem u meču na tri dobijena, posebno nakon dugih mečeva koje je igrao..
                    Originally posted by gokara
                    Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
                      Kei, Kei, Kei! hej, hej, hej!

pu, pu, pu
                      Sta je sad, sad ima...?

Comment

• Vrati nas Kei 10tak godina unazad...lijepo je opet vidjeti takvu igru...na njegovu žalost, sad smo u 2014...

Comment

• Budi se dok ne bude kasnooo...

Comment

• nakon novakovog ribrejka s nulom za 2-2 u prvom setu rekoh sebi "ide ovo u tri seta" kad ono medjutim..
                            teska borba na pomolu izgleda

Comment

• Slabo servira Novak,ali podicice to s vremena na veme,ne moze Nisikori vise od ovog dobijenog seta da uzme,privesce ovo Novak do kraja lagano.
                              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Bravo Nooole, BREJK, vodi 3:1 u 2. sad samo Mudro i strpljivo.

Comment

Working...
                                X