Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014-live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shpageti View Post
    Moze i tako ovom igrom,zashto da ne ;)
    igrom jos i djene-djene, ali glavom jako tesko... NAZALOST, ali jbg

1.finale, Serena, NY, ....
    2. Montreal 6-4 4-2, Cincy 6-2 prvi set i na dalje gubi 7/9 servisa ... ocigledno da je ozbiljan mentalni problem i blokada kad je Mama prekoputa

Comment

• Ovo je smjesno, cuj ne moze medical za ovo, kao da znaju št aim je, kažeš medical boli me noga i eto. Ovo treba kaznit jer zadržava vrijeme i izbacuje iz ritma protivnicu

Comment

• Jadna Peng, baš mi je žao
        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Strasno

Comment

• I šta ćemo sad, van pravila, nije ni tražila medical i odnjeli je van terena. Šta bi sad trebalo

Comment

• Gdje je odvedoshe nisam vidio ???
              SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Bez obzira sta je sa Peng ovo je surovo u sportu. Strasno.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post

2. Montreal 6-4 4-2, Cincy 6-2 prvi set i na dalje gubi 7/9 servisa ... ocigledno da je ozbiljan mentalni problem i blokada kad je Mama prekoputa
                  OK je to sv,mama je ona,ali Caro ima i tatinu glavu koji je koliko god mozda bilo smijeshno odlichan trener.

Comment

Pošto su ljetovale skupe, vjerovatno je to Serenin plan daj meni dva mastersa ja cu tebi GS ;)

Comment

• Jeste da sad ovo utiče i na Caro, ona želi što prije da žavrši... ali nije lako Peng, ono je baš loše izgledalo
                      * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                      * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                      NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                        OK je to sv,mama je ona,ali Caro ima i tatinu glavu koji je koliko god mozda bilo smijeshno odlichan trener.
                        nisam neki fan Sere, a Caro mi je jedna od lepsih na touru tako da ti je jasno za koga cu da navijam ali ono, #samokazem da ce biti pakleno tesko

jel' su to kod Peng grcevi ili je zeznula desno koleno? posto je dobila MTO, a drzala se stalno za desnu nogu..

Comment

• Pesikan je legenda. Sve vreme vice grc, a onda kaze "odveli su je da vide sta je".
                          Pesikan i Banjac, Betmen i Robin srpkog Eurosporta.

Comment

nisam neki fan Sere, a Caro mi je jedna od lepsih na touru tako da ti je jasno za koga cu da navijam ali ono, #samokazem da ce biti pakleno tesko

jel' su to kod Peng grcevi ili je zeznula desno koleno? posto je dobila MTO, a drzala se stalno za desnu nogu..
                            Ja mislio sem za Srecka ne navijash ni za brata od strica ...

Comment

• Ovo je tuzno gledati...a krivo joj je da preda u polufinalu Slema

Ipak predala...uh
                              Ovo izgleda bas lose, samo da se oporavi sto prije(
                              Last edited by Zzz; 05-09-14, 22:16.

Comment

• Originally posted by Sonja View Post
                                Ovo je tuzno gledati...a krivo joj je da preda u polufinalu Slema
                                Ali svaka joj chast ,shteta.

Comment

Working...
                                X