fora bi bila da Robredo dodje do finala ili tako nesto...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2014-live tema
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by shpageti View PostDobro ga ne stavih na tiket da ga psujem sad ...
Originally posted by Stefan-kobe View PostLopez je veoma ogranicen igrac, ne cudi me sto gubi od Thiema.
Comment
-
Originally posted by FeliLopez View Postaha, prilicno mi je antipatican
nekako mi cela ta prica sa njim lici na onu euforiju sa Janovicem kad je kratko vreme igrao dobro i posle nestao (tj. dosao na realan nivo) ... obicno dobro prognoziram razvojni put tih klinaca, videcemo sa Dominikom, mozda i gresim
A isto je kao sa Janovicem. Pao je s' neba bez ikakvih juniorskih rezultata ili ocekivanja od njega, da bi sa 19 igrao 1/4 ATP turnira i posle bio na set od ATP titulePancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by Alemannia Aachen View PostTo pretpostavljam da indirektno tvrdis da je samo tvoje misljenje najmjerodavnije!?
Koliki je problem iznijeti svoje misljenje bez omalovazavanja misljenja drugih ljudi?SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by Alemannia Aachen View PostTo pretpostavljam da indirektno tvrdis da je samo tvoje misljenje najmjerodavnije!?
Koliki je problem iznijeti svoje misljenje bez omalovazavanja misljenja drugih ljudi?
Comment
Comment