To se on solidariše sa Marijom
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2014-live tema
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aleksandra je rekla nesto sudiji kada je isla prema stolici.
Ipak samo do toaleta otisla.. za sada.Last edited by miloolja; 28-08-14, 00:26.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Sonja View PostFeliLopez: Peng u velikom stilu
mada je ceo US cudan, dooosta iznenadjenja i neocekivanih rezultata, jbg
ostaje mi kao satisfakcija to sto Grisha igra brutalno, Marija i Feli se pocupali... nije potpuni poraz sa mojim miljenicima
Comment
-
Originally posted by FeliLopez View Postnazalost nisam gledao mec, ali kapiram da je Peng sralo za 3 zivota i da ovakav mec nece ponoviti nikada... mada mi je opet nejasno 6-3 6-4
mada je ceo US cudan, dooosta iznenadjenja i neocekivanih rezultata, jbg
ostaje mi kao satisfakcija to sto Grisha igra brutalno, Marija i Feli se pocupali... nije potpuni poraz sa mojim miljenicima
Lepi su ostali
...
Ajmo Sabine
Comment
-
bilo bi jos bolje da je Erni bio pametan pa sredio pokvarene skoljkice
https://pbs.twimg.com/media/BvadMaMCEAAPA6l.jpg
Comment
-
Marija se već neko vrijeme muči i nikako da zaigra kako treba, šta se sa njom dešava to samo ona zna, ali ako misli ovdje nešto da napravi mora malo više da zapne
Grigor odličan, konačno da zakorači dalje od prvog kola* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Originally posted by proudNolee View PostMarija se već neko vrijeme muči i nikako da zaigra kako treba, šta se sa njom dešava to samo ona zna, ali ako misli ovdje nešto da napravi mora malo više da zapne
Grigor odličan, konačno da zakorači dalje od prvog kola
Comment
Comment