Pakuj prnje Lejtone, pa da te sa Bagijem o istom trosku ispratimo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2014-live tema
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ja sam skoro napisao da je tuga sto jedan igrac poput Hewitt-a uopste ima 2 Grand Slam titule. Mada, nije on kriv. Samo je iskoristio potpunu anarhiju na vrhu u tom periodu, kada Broj 1 nije bio samo onaj ko je prespavao. Cak je i jedan Rainer Schuettler bio u Top 5 igraca u tom periodu. Hewitt je prosjecan Top 50 nivo. Takvi su mu i rezultati vec godinama.
A, "nevjerovatni" Darcis nastavlja sa cirkusom.Uprskao sve u 3. setu, a onda u cetvrtom vodio 5:2, servirao za mec, ali opet prosuo i izgubio set(5:7). Tuga...
Last edited by Alemannia Aachen; 27-08-14, 21:41.
Comment
-
Originally posted by Alemannia Aachen View PostJa sam skoro napisao da je tuga sto jedan igrac poput Hewitt-a uopste ima 2 Grand Slam titule. Mada, nije on kriv. Samo je iskoristio potpunu anarhiju na vrhu u tom periodu, kada Broj 1 nije bio samo onaj ko je prespavao. Cak je i jedan Rainer Schuettler bio u Top 5 igraca u tom periodu. Hewitt je prosjecan Top 50 nivo. Takvi su mu i rezultati vec godinama.
A, "nevjerovatni" Darcis nastavlja sa cirkusom.Uprskao sve u 3. setu, a onda u cetvrtom vodio 5:2, servirao za mec, ali opet prosuo i izgubio set(5:7). Tuga...
razbijao je kasnije i neke nove GS šampione...od kojih ništa lošiji nijeLast edited by shminka; 27-08-14, 21:58.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostU svoj toj priči možeš pomenuti na koji je način dobio svoju prvu GS titulu...spomeneš koga je dobio na putu do završnice i koga je razbio u finalu
razbijao je kasnije i neke nove GS šampione...od kojih ništa lošiji nijesigpic
Comment
Comment