Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014-live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mrkela View Post
    Bojim se da Rio nećete dočekat
    Ma kakav ti, procitaj novine, pogledaj kalendar, ne znas ni sta su prioriteti da se rugas ispravno
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Nema sta, rekao Ivanisevic kad moze Vavrinka sto ne moze Cilic. Sad su svi vidjeli da mogu, Djokovic je to omogucio naravno
      ово си убо у центар.

новак је омогућио свима по нешто (први слем мареја, први вимблдон мареја, федереров седми вимблдон, олимпијске игре и бронза за аргентину, први слем вавринке итд). јбг што пре прихватиш та новак није оно што је некад био биће ти лакше.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
        Ja nikad bolji.

I Cila i Nishi su me odusevili , svaka Im cast. Potpuno zasluzeno u finalu.
        Bas mi je drago zbog tebe, znam sa ste imali te probleme pa reko sa pitam
        sigpic
        http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Dan da se upise zlatnim slovima u istoriju tenisa, kakvo izdanje obojice!! I onda neki pametnjakovici po netu pitaju hoce li uopste biti prenoseno finale, izgleda da bi hteli iste njuske da gledaju do 2025.

Svaka cast obojici
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ma ja bi samo da odam priznanje shminkecu drugu mom, od pocetka godine govori Cilin je USO
            sigpic

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
              Marin oduci Rogera od tenisa
              A publika zajedno sa porzeniim navija za Marinove greske i posle kazu nema favorizacije
              Strasna, strasna partija, kakvi returni...
              ćao, ćao, vozdrica..otkud tebe

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                Ma kakav ti, procitaj novine, pogledaj kalendar, ne znas ni sta su prioriteti da se rugas ispravno
                Baš se kod vas broji DC, bez Rafe i Novaka Ma da i ja se provaljujem, samo tako se i uzima

Comment

• Ljudi kako je apa izdominiro suicide, nestvarno

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                    Baš se kod vas broji DC, bez Rafe i Novaka Ma da i ja se provaljujem, samo tako se i uzima
                    Jake licnosti za timski dio tenisa
                    sigpic

Comment

• Robredo u anketi a Nishi ni Marin nisu

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Čilomanija se širi Balkanom brzinom svjetlosti

Federer nikada na GSu nije ovako razbijen, lekcije u servisu, reternu, osnovnim udarcima, pasing šotu, kretanju, pristipu meču...zvuk na Čilićevom reketu od početka je dao do znanja da je on čovjek na misiji...zvanoj USO

Bravo majstore
                        Stoji!

Dva pitanja:

1. Koliko je razlog Ciliceva dobra igra a koliko Federerova losa?

2. Da li je Nishikorijeva pobjeda djelovala negativno na Federera? Odjednom je postao favorit!

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Mario Ancic.
                          rekoh ti da ne sme biti vise od 65% sansi za Federera ni u ludilu

(ali ovo je rapsodija, potpuno me je shokirao iako sam donekle verovao)

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                            Dan da se upise zlatnim slovima u istoriju tenisa, kakvo izdanje obojice!! I onda neki pametnjakovici po netu pitaju hoce li uopste biti prenoseno finale, izgleda da bi hteli iste njuske da gledaju do 2025.

Svaka cast obojici
                            Van pristrasnog i subjektivnog navijanja, ovo je sustina tenisa, promena a ne stagnacija.

Comment

• Originally posted by Sonja View Post
                              Robredo u anketi a Nishi ni Marin nisu
                              Sramota
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kakve teniske lekcije danas, izgleda da je tenis na pravom putu da ozdravi. Bravo

Sada cekam @NI-ovu analizu.

PS: Sonja, javi se, da znam da si dobro
                                “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

Working...
                                X