Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014-live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Lako je udarati ko budala iz sve snage i kad ti ide dobijati, a kad ti ne ide ispadati rano sa 50+ neiznudjenih. Ali ovo sto Kei radi je cista umjetnost. On napada i brani se ponajbolje na svijetu, ima ponajbolji ritern na svijetu, ponajbolji BH i ponajbolji FH. Mozda niti u jednom segmentu on nije najbolji(mada je to diskutabilno strasno) na svijetu, ali mu je paket sigurno najbolji. Da ima ponajbolji servis na svijetu imao bi ubjeldjivo najbolji paket.
    A covjece da ima servis ?! Pa to je tesko i zamisliti kako bi izgledalo

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
      Meni je sa neke strane drago sto mi je Novak razbio iluzije da je on veliki sampion.
      A ja se neću nikada pomiriti sa tim i biću zauvek razočarana.

Comment

• Originally posted by Maja View Post
        The midday sun beat down on Arthur Ashe Stadium and a thermometer on court showed the temperature nearing 100 degrees (37 Celsius), not counting the humidity of close to 70 percent.
        Ja ovo konstanto ponavljam kao papagaj. Ne postoji igrac na koga Sunce vise utice, sem mozda Delpa. On pri ovakvim uslovima gubi fokus, snagu i volju da igra. U nocnim uslovima ovo bi bila glatka pobeda Novaka.

Comment

• Od Niskorija se trazilo samo jedno, da sredi fizicku spremu. Izgleda da ju je sredio, ali cemo taj odgovor dobiti kad vidimo kako veze turnire u kontinuitetu. On ce u 2015. uci sa punih 25 godina i imace priliku da bude 4-5 godina na najvecem mogucem nivou. Granica u sportu se pomjera, tako i u tenisu, mora doci do prvog mjesta i barem 3-4 Slema, toliko je dobar.
          sigpic

Comment

• Dobro je za Nishija što pada kiša, bilo bi još bolje da pada što duže
            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Svaka cast Nishikoriju ! Naklon do poda, majstore

Kakva tehnika, lepota udaraca, BH, volja za pobedom, volja za tenisom. Bravo !

Sto se Novaka tice, ukratko, razocarao me je. Ako neces da igras, nemoj ni da izlazis teren. Kazi lepo: "Jebe mi se za tenis. Sta ? Igram po suncu ? Toplo je na terenu ? Ma, zajebi." , samo nemoj da igras u svom prajmu mec polufinala US Opena preko one stvari. Sta ce da ti probudi zelju za pobedom ako ne GS ?!?!

Iznenadio me je Kei svojim sampionskim srcem. Uzeo je brejk na pocetku 4. seta i u nijednom trenutku mu nije zadrhtala ruka. Sampionski ! Da je bio odmoran, resio bi ovo u 3. seta.
              Nishi je u prvom setu imao 50% ubacenog prvog i Novak je uspeo da izgubi set. To mnogo govori i Novaku u ovom mecu.

Kei ima dan i po odmora, dovoljno da se odmori, Rodzer/Cilic mu nece biti toliko fizicki zahtevni mecevi. Ima veoma dobre sanse za titulu.
              A ako mi zbog nekoga nece biti zao da osvoji GS preko Rodzera (pod uslovom da Role dodje do finala) onda je to Kei.
              Jos jednom naklon do poda majstoru

Slazem se sa @prskaj. Kakvi Dimitrovi, kakvi Raonici.......... samo da Keija zaobidju povrede i tenis je u dobrim rukama.
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Da i zaboravih ovo da napisem, jedino protiv Novaka Djokovica svi ostvaruju uspeh karijere.
                Osim naravno onog mucnog Bugarceta, koje se uplasilo jadno.
                Last edited by Sandugp; 06-09-14, 20:42.
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• NE bi mu ni bolji servis trebao da su podloge brže, fantastično on plasira servise...njegova igra bi najbolja bila tamo u periodu Federerove dominacije...kada se igrao ovakav tenis...nešto slično je igrao Nalbandian, al je on imao viška kilograma...Keijeva sreća velika da Novak danas ništa nije mogao promijeniti...ali u sljedećem duelu će sigurno ući taktički spremniji...od forsiranja BH-BH razmjena nema ništa...jer je Kei tu bolji

za ovu eru mu fali snaga...
                  Last edited by shminka; 06-09-14, 20:44.

Comment

• Jedino Nadalu nista ne moze, ali se samo sjetite Madrida ove godine i kako ga je gasio dok tijelo nije stalo. Protiv Federera ima 2:2, protiv Djokovica vodi 2:1, a protiv Mareja ima 0:3, ali mislim da bi ga danas glatko dobio.
                    sigpic

Comment

• Protiv Rafe je mogao uzeti svaki set na AOu, ali je u svakom zeznuo stvar u ključnim trenucima...u Madridu ga je razbijao, ali nije izdržao i tek se nekad pred USO zakrpio...aj Bože za sva vremena...šteta bi bila da ne pokaže sve što zna u narednim godinama

Kei se sastavio kad smo ga prskaj i ja popustili
                      Last edited by shminka; 06-09-14, 20:47.

Comment

• Nadam se da ce dobiti Cilic i da po prvi put od AOa 2005. u finalu nema Federera, Nadala, Djokovica ili Mareja. Smjena generacije bi bila potpuna.
                        sigpic

Comment

• suse teren, znaci da bi za pola sata trebalo da pocne
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

Jedino Nadalu nista ne moze, ali se samo sjetite Madrida ove godine i kako ga je gasio dok tijelo nije stalo. Protiv Federera ima 2:2, protiv Djokovica vodi 2:1, a protiv Mareja ima 0:3, ali mislim da bi ga danas glatko dobio.
                            Iskreno verujem da bi njega najvise trebao da trese, kao sto je trebao i Nalbandijan, ali Rafa ne bi bio Rafa da nece iskoristiti svaki umor, povredu, pad koncentracije protivnika. Od cetvorke jedino je Marej u direktnom duelu bolji

Originally posted by shminka View Post
                            Protiv Rafe je mogao uzeti svaki set na AOu, ali je u svakom zeznuo stvar u ključnim trenucima...u Madridu ga je razbijao, ali nije izdržao i tek se nekad pred USO zakrpio...aj Bože za sva vremena...šteta bi bila da ne pokaže sve što zna u narednim godinama

Kei se sastavio kad smo ga prskaj i ja popustili
                            Jest, ja ga totalno zaboravio , nisam mogao da se nerviram oko povreda, rekoh sebi nek se sredi on kad i ako bude uspeo, i eto, odmah eksplodirao
                            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

Nadam se da ce dobiti Cilic i da po prvi put od AOa 2005. u finalu nema Federera, Nadala, Djokovica ili Mareja. Smjena generacije bi bila potpuna.
                              Vlajko mozemo samo da se nadamo. Uzima ovo Federer, i to sa nikakvom formom i slabom igrom, ali to je Rodzer, on ne propusta prilike kao nas Novak.
                              I sa 33 godine se vraca na kraju godine na N1. Kakav podvig, bez obzira sto je Nike morao malo da zasuce rukave ...
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                                Vlajko mozemo samo da se nadamo. Uzima ovo Federer, i to sa nikakvom formom i slabom igrom, ali to je Rodzer, on ne propusta prilike kao nas Novak.
                                I sa 33 godine se vraca na kraju godine na N1. Kakav podvig, bez obzira sto je Nike morao malo da zasuce rukave ...
                                Ne propustas da na svakih 10 minuta malo jinxujes
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X