Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Posto vidim da je hrt odkupio prava za prenos zanima da li ce biti skremblovano nama u bih na kablovskoj? Hocu da cujem komentatora kad kaze "Joj Marine neee" :-)

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Nadalovci, kao ste samo osjetljivi. Racunam USO 2010. koji bi Novak dobio da se mogao izboriti sa Nadalovom slajz servom u svoju FH stranu i naravno onaj 2013. u RG-u.
      Au, pa Nadalov paket sa USO 2010 jedan od jacih paketa u historiji tenisa. Trajao je jedan turnir ali u tom trenutku Novak nije imao sansi a SBBKBB cemo ostaviti za drugi put.

A mislio sam da je pecanje razlog na RG 2013 kad ono slabiji FH

Comment

• Originally posted by DejZ View Post
        Posto vidim da je hrt odkupio prava za prenos zanima da li ce biti skremblovano nama u bih na kablovskoj? Hocu da cujem komentatora kad kaze "Joj Marine neee" :-)
        Ne znam imas li digitalnu, tu verovatno nece biti skremblovan
        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
          Ne znam imas li digitalnu, tu verovatno nece biti skremblovan
          Imam ali ne na ovom tv-u na kojem planiram gledati. Nista,sacekacu pa cu vidjeti al mislim da ce skremblovati.

Comment

Imam ali ne na ovom tv-u na kojem planiram gledati. Nista,sacekacu pa cu vidjeti al mislim da ce skremblovati.
            Onda racunaj da je skremblovano

sigpic

Comment

Zavisi možda od operatera. SBB je ranije skremblovao samo analognu kablovsku, međutim sada i digitalnu skrembluje ima više od godinu dana. Ali zbog ES možda neće, pošto nisu ugrožena prava nekog javnog servisa.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Navijam za Marina, logično, ali Nishka u 4, zasluženo

Comment

• Originally posted by LegendaBL View Post
                  Hrt 2 je dobio prenos od ES, kazu da su morali povuci i diplomatske veze jer im je ES trazio iznos jednak onome za sve meceve RG-a i W, tako im i treba kad nisu imali vjere u svog hercegovca Cilica
                  I ja cu moci uzivati u sjanom komentaru Mice Dusanovica, ipak je on komentatorska legenda

Sto se tice simpatija, lomio sam se, ali ipak Kei mi je favorit i nekako drazi teniski...idemo NISHIKORIIIIIIII
                  Nije toliko da nisu imali vjere, nego oni u svojoj shemi imaju samo RG i W i tako unazad 10 godina, US rijetko ili gotovo nikad nisu prenosili, a AO su zadnji put premosili kad je Marin igrao polufinale, također samo taj meč. Ali zato ih sad treba pošteno oderat kad su sav sport maknuli sad ih je trebalo oderat ko nikad

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                    Ne voli on Novaka...i nije objektivan sekunde kad on igra

mada o tenisu zna više nego će Banjac ikad znati
                    RG 2013 Nadal-Djokovic dušom i srcem navijo za Novaka onako bez imalo skrivanja(vjerovatno ga je na tiketu imao)

Comment

• Kao što rekoh...pravi Federerovac

Još je dobar sa Ljubom, pa garant zna više o Rafi..njega pogotovo ne voli

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                        Au, pa Nadalov paket sa USO 2010 jedan od jacih paketa u historiji tenisa. Trajao je jedan turnir ali u tom trenutku Novak nije imao sansi a SBBKBB cemo ostaviti za drugi put.

A mislio sam da je pecanje razlog na RG 2013 kad ono slabiji FH
                        Povremeno imam problema da slijedim tvoju logiku.

1.
                        Cijela ova diskusija je SBBKBB. Zapoceta od shminke kad je poceo da se pita SBB da Novak nije mijenjao nacin izvodjenja. Ja sam tu SBB FH diskusiju prihvatio. Ti si joj se pridruzio. Bio si apsolutno dobrodosao i onda si odlucio da neces SBBKBB. Nema problema, ali se onda nisi trebao pridruzivati.

2.
                        I pored ovakvog izvodjenja FH, Novak je umalo dobio Nadala u Parizu 2013. Odlucilo je pecanje. Sa drukcijim FH-dom nikada ne bi dosli u situacjiu da odlucuje pecanje. Sto je tu nelogicno? shminka je prvi rekao da Novak nije imao problema sa kondicijom, ne bi bilo pecanja. Slozio sma se sa njime. I opet ne vidim sto je tu nelogicno.
                        Last edited by NI; 08-09-14, 19:55.

Comment

• Sad me zanima i da li ce sampion ostati One slam wonder.. koliko pitanja jos pre pocetka

sigpic

Comment

• Marin hoće, Kei neće...

Comment

• Cilic ima dobre sanse da ostane 'One slam wonder'. Rekao bih barem 50%. Nishikori bi morao osvojiti jos slemova, ako mu tijelo moze izdrzati.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Povremeno imam problema da slijedim tvoju logiku.

1.
                                Cijela ova diskusija je SBBKBB. Zapocet od shminke kad je poceo da se pita SBB da Novak nije mijnjao nacin izvodjenja. Ja sam tu SBB FH diskusiju prihvatio. Ti si joj se pridruzio. Bio si apsolutno dobrodosao i onda si odlucio da neces SBBKBB. Nema problema ali se onda nisi trebao pridruzivati.

2.
                                I pored ovakvog izvodjenja FH, Novak je umalo dobio Nadala u Parizu 2013. Odlucilo je pecanje. Sa drukcijim FH-dom nikada ne bi dosli u situacjiu da odlucuje pecanje. Sto je tu nelogicno? shminka je prvi rekao, a da Novak nije imao problema sa kondicijom, ne bi bilo pecanja. Slozio sma se sa njime. I opet ne vidim sto je tu nelogicno.
                                Pa ja na SBBKBB mogu razmijeniti jedan ili dva posta i onda zavrsiti kao sto sam gore uradio, jedan ili dva posta i obicno prekidam.
                                Prvenstveno me zanimalo na koja si dva meca tacno mislio i samo sam odgovorio sta mislim konkretno na taj USO 2010 bez spekulacija da je Nadal bio jaci u svim segmentima a onaj odgovor pecanje ili FH razlog na RG 2013 je bilo ironicno posto se uvijek mora naci razlog za poraz pa reko da se nije sta promjenilo.

Comment

Working...
                                X