Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Čovjek bez masters titule, čovjek bez GrandSlama i najbolji tenisač svijeta je

Comment

• Nije Novak najbolji na reternu na mekane servise, tu bi Marin trebao biti bolji...iz BHa pogotovo..previše je retern udaraca u prvom setu poklonio Novak na drugi servis

Kei će sutra izbjeći taj servis po BHu, koristiti sigurni prvi servis, slice...a onda smještati rano uhvaćene FHe po paraleli ili BHe po dijagonali...dobitna kombinacija

Comment

• Нису нам се охладиле главе, биће овде ћерања до понедељка!!!
        sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
          @Mario
          Igrali su i u Barselonu, Kei ga je brutalno razbio sa 6-3 6-1.
          Nema veze Barselona. Em je sljaka em je Marin bolji 20% sada.
          Last edited by NI; 07-09-14, 11:34.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Nije Novak najbolji na reternu na mekane servise, tu bi Marin trebao biti bolji...iz BHa pogotovo..previše je retern udaraca u prvom setu poklonio Novak na drugi servis

Kei će sutra izbjeći taj servis po BHu, koristiti sigurni prvi servis, slice...a onda smještati rano uhvaćene FHe po paraleli ili BHe po dijagonali...dobitna kombinacija
            Od top 10 igraca Novak je medju najgorima ako ne i najgori na riternu na mekan servis...
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Zika View Post
              жао ми је што нисам могао да слушам ваш пренос током меча, мора да је било узбудљиво и лепо
              I uzbudljivo i lijepo, ni zamisliti ne možeš.

21:42
              Vegas, serija (15/21)*

22:25
              Vegas, serija (16/21)*

23:12
              Ljubav se događa, američki film (R)*

00:56
              Noćni glazbeni program - spotovi*

Comment

• [QUOTE=Stefan-kobe;1286436]A mi pravimo planove dali ce Berdih ili Dimitrov uci na taj WTF
                E sad se bas zakuhtalo, daj boze da Berdih ne udje tamo.

Bojana,
                Posto mislim da si ti spomenula za servis Nisikorija... On je juce igrao protiv najbolji ritern igrac na svijetu i dobio brdo lakih poena sa servisa, cak brdo lakih i iz drugom. Kei odlicno plasira servise, iako nije u onu grupu "servera" naravno. Na deuce stranu odservira 160 km/h slajs servis i fino lepo otvori teren a nakon toga sevne viner u prazan prostor. Odlicno koristi dimenzije terena.

@Mario
                Igrali su i u Barselonu, Kei ga je brutalno razbio sa 6-3 6-1.[/QUOTE]

Znam,gledao sam taj meč,ali ipak bilo je to na zemlji,gdje je uvjerljivo najgori,i nije baš imao dobru zemljanu sezonu,izuzev RG,zato i kažem da je po meni Nishikori favorit,ali nada umire zadnja

@Zika
                nisi ni mogao gledat naš prijenos,kad kreteni nisu otkupili prava,i sad će morati platiti 10* skuplje (sreća pa imam ES),i ja bi volio otpratiti još taj jedan meč od Miće,mislim da bi se rasplako ako bi Marin osvojio USO

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Majami protiv Federera, Madrid protiv Nadala do one kriticne tacke i ovo na US Openu sto igra je apsolutno nestvarno. Jedan od najboljih nivoa tenisa ikad, ali ritern brutalan, kakav ti god treba. Marej i Ferer imaju dubok ritern, Djokovic ofanzivni, Kei ima i ofanzivni i defanzivni. Defanzivni mu je bolji od Endijevog i Davidovog, ofanzivni od Novakovog. Ipak mi ovdje pricamo o fizicki mnogo slabijem momku od legendi igre. Nevjerovatnu snagu proizvodi, a djeluje kao da samo mazi loptu.
                  A jesi video onaj ritern na brejk loptu na 4-3 u trecem setu? Pa to je bilo ludilo, kako je on uhvatio taj forhend na prvi servis Djokovica.
                  I imao brdo ritern vinera, bas me zanima koliki je bio broj. Ja mislim da bar jedno 6-7 puta napravio viner iz riterna. Ne pamtim kada se to desilo Djokovica, da ga neko tako terorise na servisu.
                  OVAKO

Comment

• Чила је био у трансу када је Бердиха добио, могу да замислим како му је сада после 3/0 над ГОАТ-ом?
                    са друге стране Нишикори је сигурно веровао да може да добије Нолета, спремио је проту игру која не лежи новаку и мирније главе улази у финале... износе се аргументи за Чилу као и за Нишикорија и сада је битна хладна глава и хладнокрвност у финалу да се све спроведе удело. Ко ће за то бити способан, питање је сада?!!
                    sigpic

Comment

• Novakov fantastičan kik servis svima napravi problem, poslije servisa automatski ide korak u lijevo i čeka dijagonalu...Kei ga po paraleli spusti ko rukom...vjerovatno jedini koji je u stanju to uraditi..

Comment

• Davne 2008. godine u Indijan Velsu Marin je pobijedio sa 6:2 6:4, jos ga je jednom dobio i to upravo na US Openu 2012. godine - 6:3 6:4 6:7 6:3.

Ajde da ne racunamo sljaku, Kei na betonu ima 4:2. Na US Openu 2010. je pobijedio posle pet setova - 5:7 7:6 3:6 7:6 6:1, strasan preokret tada posebno nejakog mladica. Godinu dana kasnije u Cenaju je ponovo preokrenuo 4:6 7:6 6:2, ponovo ciscenje u poslednjem setu. 2013. u Memfisu na terenu koji bi po automatizmu morao Cilicu vise d aodgovara Nisikori je ubjedljivo slavio sa 6:4 6:2, a na sporom betonu je Marin bio mnogo blizi ove godine, Brizbejn je u pitanju - 6:4 5:7 6:2. Nisikori zna nacin kako da ga slomi, u maksimalnom broju setova, ako dodje do toga nema borbe.

Nema dileme da je Cilic mnogo napredovao, ali je i Nisikori i mislim da mu je Japanac i gori match-up od Simona.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Nema veze Barselona. Em je sljaka em je Marin bolji 20% sada.
                          Znam, samo sam spomenuo Marija Ancica jer je on rekao da posle Brisbane-a je cudo da gledamo finala. A nije spomenuo da su odigrali jos jedan mec od tada.
                          Bez ikakve sumnje Kei ima igru da dobije Marina i bolji je... Dali ce to da isprati telo i glava vidjecemo u ponedeljak, a ja sve mislim da jeste.
                          OVAKO

Comment

A jesi video onaj ritern na brejk loptu na 4-3 u trecem setu? Pa to je bilo ludilo, kako je on uhvatio taj forhend na prvi servis Djokovica.
                            I imao brdo ritern vinera, bas me zanima koliki je bio broj. Ja mislim da bar jedno 6-7 puta napravio viner iz riterna. Ne pamtim kada se to desilo Djokovica, da ga neko tako terorise na servisu.
                            Zvanicno 5-2, ali to ne daju kompletnu sliku.. isto kao sto bi bilo mnogo pametnije racunati servis vinere umesto as udaraca
                            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Pa da, jer imalo je i nekoliko situacija gde je dobio poen nakon riterna a to Novak jedva do mrezu uspeo da vrati. Zato mi je taj utisak da imao 6-7 vinera iz riterna, pa cak mozda i nesto vise.
                              Inace mec se prelomio na 0-40 u trecem setu, kad je to Kei uspeo da spasi. Ali na koji nacin je to spasio Sampionski!!!!
                              OVAKO

Comment

A mi pravimo planove dali ce Berdih ili Dimitrov uci na taj WTF
                                E sad se bas zakuhtalo, daj boze da Berdih ne udje tamo.

Bojana,
                                Posto mislim da si ti spomenula za servis Nisikorija... On je juce igrao protiv najbolji ritern igrac na svijetu i dobio brdo lakih poena sa servisa, cak brdo lakih i iz drugom. Kei odlicno plasira servise, iako nije u onu grupu "servera" naravno. Na deuce stranu odservira 160 km/h slajs servis i fino lepo otvori teren a nakon toga sevne viner u prazan prostor. Odlicno koristi dimenzije terena.

@Mario
                                Igrali su i u Barselonu, Kei ga je brutalno razbio sa 6-3 6-1.
                                Jeste Djokovic jedan od najboljih na riternu, ali meni se cini da mu je ove godine taj udarac losiji, jednosavno mu se desava da mnogo drugih servisa salje po nekoliko metara u aut ili u mrezu
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X