Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ide pjeske Aleksandra po PFA nagradu
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by somborac View Post
      Pa kada pitanje izvučeš iz konteksta, onda stvarno nema smisla, ali suština mog pitanja je zašto se pretežno insistira na napadačima kod ovakvih anketa, kada ima i drugih igrača (po meni lično i boljih od pomenutih napadača).
      Sa tim podpitanjem sam samo hteo dovesti vodu na svoj mlin, a jako dobro znam da ta dvojica neće ni u MUN ni u L'pul
      To posljednje uopste nije bila poenta,barem ne moja kad sam tebi uputio ovo pitanje

Ti si htio nekakvu poentu da ubodes i morao si bolji primjer da nadjes da uporedis,a ne Edena Hazarda jbt.Vrijedi covjek kao cijeli TTH i QPR skupa...

Nagrade kao nagrade pogotovo individualne su sporedne i moze da dobije ko god hoce,ali Eden vodi tim do titule i samo je to bitno.Svi u Chelseau se povrijede pa ih nema,ali Hazard je taj koji svaku minutu na terenu cini ekipu boljom i zbog njega su tu gdje jesu.Costa,Matic,Terry,golman(i),Cesc su odlicni ali uzmes Hazarda i dobijes ekipu za LS ne za prvaka
      Last edited by AK47; 07-03-15, 21:04.
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Najbolji igrac lige je Aguero kad je zdrav a posto dosta cesto nije onda Hazard.Ne mogu da vjerujem da neki spominju nekakve Ostine i Kane-e.
        Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Aguero je najbolji napadac i strijelac,ali on bolji igrac od Hazarda nije...Aguero je otac tu nema sta,ali njima kad on ne igra Dzeko i Negredo stave 15 golova u par utakmica prosle sezone.Chelsea bez Hazarda duplo slabiji i napad bez njega sterilan

#the return

Comment

• Malo se mesa to kad nije zdrav i kad nije u formi.

Ako covek igra 90 minuta valjda je zdrav majku mu?!

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
              Nagrade kao nagrade pogotovo individualne su sporedne i moze da dobije ko god hoce,ali Eden vodi tim do titule i samo je to bitno.Svi u Chelseau se povrijede pa ih nema,ali Hazard je taj koji svaku minutu na terenu cini ekipu boljom i zbog njega su tu gdje jesu.Costa,Matic,Terry,golman(i),Cesc su odlicni ali uzmes Hazarda i dobijes ekipu za LS ne za prvaka
              To je to. Imas pivo za ovo. Celzi bez njega je nista, uz svo duzno postovanje prema svima. Ima 24 godine, i daj Boze da ga povrede i dalje zaobidju, zelim da vidim njega sa 28-29 godina, jer garantujem da ce biti u top2 na svetu.
              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                To posljednje uopste nije bila poenta,barem ne moja kad sam tebi uputio ovo pitanje

Ti si htio nekakvu poentu da ubodes i morao si bolji primjer da nadjes da uporedis,a ne Edena Hazarda jbt.Vrijedi covjek kao cijeli TTH i QPR skupa...

Primer je bio drastičan i nimalo slučajan, pošto su po meni i Eden i Nemanja ove sezone bolji od Sančeza (ja nisam pucao na vrednost igrača), pogotovo od predloženih Kejna i Ostina.
                I samo da ti skrenem pažnju na par činjenica, Eden je i prošle sezone bio u Čelziju, i izgleda da je tamo falio samo još jedan Nemanja da bi bili stroj po meri Murinja.
                Kad nekog fudbalera Murinjo nazove Zver, mislim da onda to dosta toga objašnjava.
                Vidim ti više ceniš Azara, a čovek ima 3 glasa u ovoj anketi, a svakom ko prati BPL je jasno da je (i on) bolji od Sančeza.
                Zato evo nekog mog predloga, da kod ovakvih anketa, posle nekog vremena konkurencija svede na tri igrača sa najviše glasova, i da se krene ponovo u glasanje....
                Već kada se trudite oko ovih anketa bar da i rezultati budu malo objektivniji, a ne partijski.
                ¡Si Señor!

Comment

• Misljenja sam da Kun nije dao u karijeri onoliko koliko je mogao i mozda je glupo reci ali jos uvjek nije igrao u velikoj ekipi.

Comment

• Matic je igrao i prosle sezone da si ti meni ziv i zdrav...falio je jedan Costa da utrpa 17 golova i Fabregas da slican broj namjesti.To su dva mala detaljcica koja si zaboravio

Ma bas mene briga koliko ima glasova nisam ni glasao eto i sam mozes vidjeti.Ta anketa je napravljena pod utiskom jer su tada neki igraci bili u usponu forme.Danas je mart mjesec i Hazard je drzao formu i nosi tim ka naslovu prvaka,sve ostalo irelevantno.Matica uopste ne osporavam,ali nije on faktor prevage za Chelsea(naveo sam gore par odlicnih i vrlo vaznih karika i on je svakako tu) nego Eden Hazard
                    Last edited by AK47; 07-03-15, 21:39.

#the return

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                      Moram reci da se ne slazem sa ovim. Hazard je po meni najbolji igrac u ligi trenutno, ili jedan od najboljih. Individualno je iznad svih u Celziju, po meni. Naravno, ne umanjujem vaznost ni Cesc-a, ni Matica, ni Costu, ali bez Hazarda ta ekipa Celzija ne bi bila to sto je danas. Hvala Bogu sto se decko retko povredjuje, pa ne moze da se vidi koliko bi oni patili bez njega.
                      Sad najiskrenije, nemam nista protiv Alexisa, vrhunski i zahvalan igrac, ali Hazard > Alexis, realno stanje.
                      Slazem se da je Eden generalno najbolji igrac i da ne bi trebalo da bude neke vece polemike tu. I slazem se da je bolji igrac od Alexisa, nisam uopste razmisljao na taj nacin, nego cisto na ovu sezonu i ko je kakav individualni impakt imao. Po meni Eden ima jos prostora i za napredak i da cemo ga gledati i u jos boljim izdanjima u nekim narednim sezonama. Do nekog Messi - Cristiano nivoa ne moze (ko pa moze), ali moze do onog odmah ispod. Recimo ono sto je Suarez igrao u Liverpoolu. U drugacijem svetlu naravno, shodno njegovim karakteristakama i poziciji koju igra.

@somborac:
                      Da, da, nisam se ja svakako zakucao samo na njih. Kun je svakako tu, i ne samo on. Iskreno, u ovom trenutku nemam pojma za koga bih se odlucio. Ima jos do kraja sezone, verujem da ce mi vec neko iskociti u prvi plan. Sto se Cou-a tice, obicno kad on igra dobro, poklapa se i sa dobrom igrom Liverpoola. Fali mu konstantnost (mada se i tu popravio), a verujem da ce ona u dobroj meri doci sledece sezone. Cini se da se razvija u tom pravcu, da je na pravom putu, a i uzivanje je gledati ga kada je u najboljem izdanju.

Comment

• U suštini ja i ti se neslažemo samo u par detalja (bukvalno sitnice), konkretno da je Azar prvi u ovoj anketi sa 16 glasova ove diskusije danas ne bi ni bilo, bar je ja ne bi pokrenuo....
                        Ja bi opet za Nemanju glasao, ali verovatno to je do moje subjektivnosti, možda malo više cenim učinak destruktivaca u ekipama ali je po meni i to legitimno.
                        Ovako ispada da je najbolji igrač lige napadač, koji ni na svojoj poziciji nije najbolji ove sezone, mislim da je to apsurd.
                        ¡Si Señor!

Comment

• Originally posted by somborac View Post
                          U suštini ja i ti se neslažemo samo u par detalja (bukvalno sitnice), konkretno da je Azar prvi u ovoj anketi sa 16 glasova ove diskusije danas ne bi ni bilo, bar je ja ne bi pokrenuo....
                          Ja bi opet za Nemanju glasao, ali verovatno to je do moje subjektivnosti, možda malo više cenim učinak destruktivaca u ekipama ali je po meni i to legitimno.
                          Ovako ispada da je najbolji igrač lige napadač, koji ni na svojoj poziciji nije najbolji ove sezone, mislim da je to apsurd.
                          Gdje ce bolan Matic biti najbolji igrac lige,svaka njemu cast odlicno obavlja svoj posao ali da mi defanzivni vezni bude najbolji igrac lige to ne ide nikako i ne moze.

Comment

• Plus ga statisticki sada i Coquelan jebe, tako da Matic ispada iz nekih kalkulacija za igraca sezone. Fantastican je on igrac, ali ne pravi on razliku kao sto prave ovi majstori gore.
                            sigpic
                            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                              Plus ga statisticki sada i Coquelan jebe, tako da Matic ispada iz nekih kalkulacija za igraca sezone. Fantastican je on igrac, ali ne pravi on razliku kao sto prave ovi majstori gore.
                              Vidis kako statistika zavara .

Comment

• Po kom principu se bira golman sezone? Po "clean sheet", ili neka druga merila?
                                Jer je bas klanje izmedju De Gea i Llorisa. Kurtoa je jeziv golman, al moram reci da je stepenik ispod ove dvojice, za sad....
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X