Ја задовољан.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ne verujem da je Murinjo hteo ovoliko da se zatvori, primorao ih je Siti na defanzivu u drugom poluvremenu kvalitetnom pas igrom na malom prostoru. Tako jednostavnu a efektnu igru umeju da igraju samo najbolji, ali je zavrsnica izostala.
Ipak, Celzi je prvi, njima je ovaj rezultat apsolutno prihatljiv.
PS Da se ispravim, bilo je gresaka u dodavanju na obe strane, ali iz mog ugla Siti u poslednjoj trecini vrlo dobar. Medjutim, Celzi je po starom receptu zgusnuo linije, smanjio prostor za igru.Last edited by Bogi; 31-01-15, 19:28.
Comment
-
Svesno se Mou u prvom mecu povukao i lagano uzeo bod...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Zouma u svojim pocecima deluje sasvim korektno, zapravo odigrao je odlican mec. Video sam blagu nesigurnost jos protiv LFC, pozicioniranje mu je za sada slaba strana, ali ispravice se to. Apsolutno dobro koristi to, sto je Cahill ispod svog nivoa ove sezone.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Vratio se OzilOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment