Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VINE]OhLjM7mtbXA[/VINE]

Comment

• Ovo će na SB da se gazi kao plitak potok.
      Originally posted by Brajkula
      Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Mou kao da je išao na 1:0, tj. rekao posle gola..dobro je, čuvajte to
        Junajted je sasvim zaslužio bod, bez obzira na strašan Čelzi.. kakavu uigranu odbranu samo imaju i ko je sve tamo ... Bane je opet previše nervozan ceo meč, a žuti je zaslužio još u prvom. U svakom slučaju njegov izlazak nije mogao da utiče na gol, po mom mišljenju... Matić je potvrdio još jednom da je vanserijski igrač.
        I napokon Persi, kako sam se obradovala, kao da sam ga ja dala.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Лепо Ван Гал поставио утакмицу. Тешко смо организовали игру кроз средину када крећемо од последње линије. Мурињо као и увек против јаких тимова се одлучује за брањење резултата и овога пута (као и против Ситија) није му пошло за руком, а био је јако близу освајања целог плена. Против Ситија разумем, али мисли да је погрешио што је убацио Микела већ у 65. минуту. Мислим да смо их имали после гола и требали смо да покушамо да постигнемо још један, а ако већ не иде да убаци Микела. На крају мислим да је нерешен резултат некако најправеднији.

Comment

• Azar je morao jednostavno da iskoristi onu situaciju 1 na 1 sa De Heom. Ne razumem zbog čega je išao na šut u bliži ugao golmana ali ajde. I stvarno mislim da nije bilo potrebe da se ide na branjenje rezultata, pogotovo ne toliko rano, i da bi Čelzi jednostavno imao šansu više da zatvori utakmicu sa 2:0 jer bi Junajted svakako morao da baci sve karte na napad.

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Originally posted by Mladen View Post
              Azar je morao jednostavno da iskoristi onu situaciju 1 na 1 sa De Heom. Ne razumem zbog čega je išao na šut u bliži ugao golmana ali ajde. I stvarno mislim da nije bilo potrebe da se ide na branjenje rezultata, pogotovo ne toliko rano, i da bi Čelzi jednostavno imao šansu više da zatvori utakmicu sa 2:0 jer bi Junajted svakako morao da baci sve karte na napad.
              Азар један од лошијих данас, иако је и овакав правио харакири.
              Размишља превише некад, мислим да у каријери више неће промашити онакву шансу.

Comment

• Slazem se sa obojicom da je Murinjo prerano krenuo da se zatvara. Bez potrebe jer je Junajtedu trebalo barem 10-ak minuta da se dodje k sebi nakon Droginog gola. Bilo je i posle par sansi za Celzi, ali preoprezno su igrali poslednjih pola sata. Mislim super za nas, ali previse respekta nam je dao Zoze.

Na kraju ne znam da li je ono bilo za II crveni Ivanovica.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Baron von Eric View Post
                  Slazem se sa obojicom da je Murinjo prerano krenuo da se zatvara. Bez potrebe jer je Junajtedu trebalo barem 10-ak minuta da se dodje k sebi nakon Droginog gola. Bilo je i posle par sansi za Celzi, ali preoprezno su igrali poslednjih pola sata. Mislim super za nas, ali previse respekta nam je dao Zoze.

Na kraju ne znam da li je ono bilo za II crveni Ivanovica.
                  [VINE]OhLQxhdhVpM[/VINE]

Види се све, иако можда и није имао намеру али опет је фаул за жути.

Comment

• Potpuno je to sa nebitno. Nije da je taj karton promenio tok igre ili da je sad zbog tog faula došlo do primljenog pogotka. Inače, ono što je mene najviše plašilo od samog početka je jako dobro pozicioniranje igrača Junajteda, pogotovo na svojoj polovini, kao i brza transformacija u napadu. Mislio sam da ćemo ipak mi biti ti koji će prvi primiti pogodak jer je nakon svakog našeg napada uvek ostajalo dosta prostora, pogotovo po na desnoj strani.

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Nije promenio tok meca, ali imate jos jednog beka manje za sledeci mec. Zbog toga pitam.
                      sigpic

Comment

• Pa sreća u nesreći je što je ta utakmica sa QPR-om. Ma gurni Zumu tu da se sprda

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Da su igrali Radamel i Diego, bio bi duplo bolji mec. Ovako dosta siromasno Junajted mogao i da pobedi nijanse su odlucile. 29 kola, Celzi ce morati jos mnogo mnogo toga da pokaze da bi osvojio titulu. A Junajted sa Felainijem dobio na cvrstini i sada deluju daleko ozbiljnije, ne bi me cudilo da se ozbiljno ukljuce u borbu za titulu. I mogu reci da su u sledecem mecu favoriti protiv Sitija koji je pokazao sve slabosti protiv Vest Hema. Arsenal daleko od prave forme ali i pored toga uspeli su koliko toliko sigurno da pobede. Everton na samo 4boda od top4, posle onakvog starta i teskog rasporeda polako se vracaju na pravi put. Spursi su neozbiljni i ako izbore bilo koje evro takmicenje to ce biti uspeh za njih. Liverpool trenutno najnezahvalnija ekipa za prognozu ove sezone idu od sjaja do ocaja, svaki mec je prica za sebe. Soton nastavlja sa dobrim igrama i mislim da ove sezone mogu do top 4, ako budu pobedjivali sve ove "slabije" timove, imaju sigurno mesto u top4. Trenutno mogu da vidim samo Arsenal i Junajted koji mogu da se ukljuce u borbu za titulu, jos nisu ni blizu nivoa na kome mogu da budu i samo je pitanje vremena kad ce se to desiti.
                            Last edited by Brian McShtull; 26-10-14, 20:34.
                            IMG-20190614-192941
                            "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                            Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Originally posted by PiXarr View Post
                              A Junajted sa Felainijem dobio na cvrstini i sada deluju daleko ozbiljnije, ne bi me cudilo da se ozbiljno ukljuce u borbu za titulu. I mogu reci da su u sledecem mecu favoriti protiv Sitija koji je pokazao sve slabosti protiv Vest Hema.
                              United nikako ne moze da bude favorit kada se igra na Etihadu utakmica , a evo ti i dokaz.

Spoiler

Comment

• Ni Stoke nije bio favorit pa je pobedio.
                                IMG-20190614-192941
                                "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                                Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

Working...
                                X