Koja je opasnost po gol ovaj Sajaja..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Пазите сад ову катастрофу (за нас који хоћемо да гледамо Тадића и имамо само СК1, СК2 и СК3).
Саутемптон ћемо да гледамо тек у 12. колу (понедељка, 24. новембра од 21.00 час) јер до тада 11 кола заредом играју мечеве суботом у 16.00ч. Само у првом колу, против Ливерпула, су играли у недељу у 14.30ч.
Јебао их онај ко им састављао распоред и сатницу.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Jools View PostBaci nam sad neku statistiku koja omogućava igrače kao Falcao itd
Nisam znao da je smijanje na cinjenice i egzaktnu nauku u modi trenutnosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostImas sve sto te interesuje klikom na link u mom potpisu.
Nisam znao da je smijanje na cinjenice i egzaktnu nauku u modi trenutno
Malo pretenciozno zvučiš sa tom konstantnom pričom o nauci, kao da sugerišeš da logika drugih na forumu nema nikakvog smisla. I kao da su ostali nepismeni. Moraš da pokažeš malo poštovanja, iako si navijač i entuzijasta. Vidim da si mlad, pa donekle mogu da razumem, ali nema razloga za nervozu, moj post nije bio zlonameran, naprotiv, sviđa mi se tvoje "loženje".
A kad smo kod fudbala ili sporta uopšte, tu najmanje ima mesta za egzaktno, koliko god se danas mnogi trudili da nas zatrpavaju činjenicama i statistikom. Prosto ne funkcioniše tako, baš kao i život.
Najbolji primer je ta priča o Falkaovoj plati u Monaku zbog poreza, pa bi to navodno u ostatku Evrope bilo ne znam koliko.
Kao da iko normalan misli da može da mu se ponudi toliko, to ne misli ni on sam. Igrao bi za drugu cifru. I kao da je to jedini razlog da igra fudbal. Ima milion faktora zbog kojih bi mogao da želi da pređe negde, a glavni svakako nije plata, nego bas te neegzaktne stvari.
Čak i da ne ode nigde, ovo sto sam rekao važi.
Isto za Arsenal (kome želim sve najbolje).
To što ti stalno pišeš sugeriše da trenutno ne postoji bolji i jači klub od Arsenala, a praksa je nešto sasvim drugo. Čak se navijači često snebivaju nad takvim rezonovanjem, jer da im se to radi, igrali bi menadžera, a ne od srca navijali za neki klub.
Manje objašnjavanja kroz papire, više zdrave logike.Last edited by Jools; 01-09-14, 01:18.
Comment
Comment