Па кад су написали као дебили неки. Капирам да је постигао гол против 39 екипа које су играле у ПЛ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by PiXarr View PostProtiv 39razlicitih klubova koji su igrali u PL je da gol.Originally posted by Avramovic View PostПа кад су написали као дебили неки. Капирам да је постигао гол против 39 екипа које су играле у ПЛ.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostTo sam i pomislio,jedino mi je bilo logicno, ali mi je nekako prevelika brojka. Jbte kolko je on godina igrao u toj PL, sta je sve prosao
Comment
-
Kostalo ih sto su protiv Wolfsburga u EL igrali s najjacom postavom , a prvo kolo .. Imaju mnogo igraca preko 30 godina u prvoj postavi , pa ih je vjerovatno i umor stigao .. Ali opet , primiti kuci 3 gola , od ekipe , koja po mom misljenju uz Burnley sigurno ide u Championship je sramotno ..
Comment
-
Nije ih vala ni protiv Chelsea islo, ovi sve sto su sutnuli, dali su, tu im je i nabijena gol razlika. Njima ce Evropa sigurno odmoci ove sezone, iako je Martinez napravio finu rotaciju. Nema ni Barkleya duze vreme, ali igra cini se i ne trpi u napadu, koliko u odbrani. Tu fali jedan, ili dva kvalitetna stopera.
A vidi sat sto je uradio...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Kakve su oni juce golove primili,to je neverica.Hauard krivac za dva gola...facepalm:
Prvo je napravio penal,a posle toga je izleteo na centarsut,omasio loptu,koja je pogodila Kembela u potiljak i usla u gol...
A da ne poveruje covek da je prosle sezone bio isti rezultat kad je Everton igrao kuci protiv CP-a...
p.s. Nedelja je bila seca favorita.Ustvari kad malo bolje razmislim,celo kolo je manje-vise doslo nerealno (osim Arsenala)I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ko nije video juče, nek pogleda, ko jeste, evo opet da se smeje
Yaya gives Hazard a clip round the ear!: http://youtu.be/KaoC61dS55k
Comment
-
Liverpul u eventualnom problemu zbog FFPa i ne samo oni
Liverpool made a loss of £49.8 million for the 2012-13 season, and £40.5m for the 10-month period before that.sigpic
Comment
Comment