Vidim i protiv Sitija je bilo tako
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Siti nam nije rival za 4. mesto i nije bio pritisak + se Pelegrini ne zatvara. A i tu smo se ispromasivali samo su 2 od 10 najlepsih golova ove sezone i fantasticna igra to maskirali.
Da se razumemo, ovi igraci Junajteda i ovaj trener u drugom klubu, 2 razlike za Liverpul.sigpic
Comment
-
Tu bi najbolje usao X, al stari ce me roknut budem li navijao za x
EDIT:
Evo gledam tabelu svejedno je ili x ili 1. Idemo na kecLast edited by maliajnstajn; 21-03-15, 19:33.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Sutra vidjen X 1-1 tvrda tekma ce tu biti,zatvorice se LVG od starta i cekati kontre,slicno kao sa Arsenalom.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Erik Dekard View PostOvo su stvari koje odredjuju tok sezone, trke za titulu, borbu za opstanak ili u ovom konkretnom slucaju borbu za LS.
Njuka sabije Arsenal u II poluvremenu - 3 boda za Arsenal, Svonsi unisti Liverpul u I - lik napuca Hendersona i napucana lopta prelece golmana (ne znam da li sam video bizarniji gol, pretpostavljam da je taj gol vracanja za onaj beach ball od pre par sezone Darena Benta).
Junajted sabije Svonsi celu tekmu, odigra vrv najbolje gostovanje i izgubi od odbitka.
Comment
-
I kako sad` da se lepo "peglamo" pred derbi kad`Erik hvali Livere a Nesh Djavole...
Forum je spreman za nagradu "moje najlepse uredjeno dvoriste">>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Ili ce biti dobro,brzo i efikasno ili jalovo kao protiv Blackburna.Mi moramo da dobijemo sutra,a Junajted ne,to je problem...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
A sutra "cirkusa" ljudi moji...
Od 14.30h PL sa pikom na derbi - naravno
Od 19.00h IW finala
Od 19.00h Partizan basket
Od 21.00h Barca - Real
Mrziiiiiim nedelju>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
Comment