I prosle sezone je bila slicna tekma, cuvali smo rezultat i iz slicne pozicije Sterling povisio na 2:0. Ajde sad samo bez glupiranja u odbrani molim vas.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Horizontalan pas beku na svojoj polovini...takav greska je prosto nesto sto se podvlaci i u petlicima, ali na taj nacin dosta timova zapocinje napad. Rutinski su iskoristili priliku brzi igraci Liverpula.
Kako je Staridz samo zalomio Fontea gore, steta sto nije uspeo da nagradi solo akciju golom.
Comment
-
Originally posted by Bogi View PostKako je Staridz samo zalomio Fontea gore, steta sto nije uspeo da nagradi solo akciju golom.
Falio je Bertrand da raširi više Liverpulovu desnu stranu, ne znam je li Target bio po komandi zakucan, ili jednostavno nije čitao prostor kako treba.
Comment
-
Originally posted by Bogi View PostHorizontalan pas beku na svojoj polovini...takav greska je prosto nesto sto se podvlaci i u petlicima, ali na taj nacin dosta timova zapocinje napad. Rutinski su iskoristili priliku brzi igraci Liverpula.
Cou jedva ide posle tekme. Morace sledecu na zasluzeni odmor..I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Ser Deni ® View PostNe može Southampton biti u top 4 nikako... Kad budu pobedjivali ove u top 5 tad će i oni biti u top 4.
Comment
-
Jbg, ja ne znam za taj naziv. Jel ima to negde gde piše na sajtu Premier lige? Ako možeš da pokažeš? ;)
P. S.
Ne znam jel ovaj highlight označen isto nešto u stilu CR7 :eek:
Last edited by Ser Deni ®; 22-02-15, 20:40.
Comment
Comment