Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Alemannia Aachen View Post

Di Maria je malo bolja verzija Nania, ali generalno isti tip igraca koji tesko da moze sam napraviti razliku.
    Placem..

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
      Placem..
      Nisi jedini
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Novi potpis!

Kakva izjava.

Comment

Di Maria je malo bolja verzija Nania, ali generalno isti tip igraca koji tesko da moze sam napraviti razliku.
          Ja mislim da treba da prestanem da pratim fudbal.
          Originally posted by Vladan
          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
          :vinjaksmajli:

Comment

Potpuno se slažem sa tobom :klanjanje

Comment

Novi potpis!

Kakva izjava.
              Stavio bih ga ja, da ti nisi. Ne mogu da dočekam da lik napiše nešto gde će braniti taj stav, a ne sumnjam da će se to desiti

Dominacija

Comment

Man Utd u poslednjih 12 mjeseci 'ladno stukao izmedju 250-300 miliona evra za pojacanja, a djeluju gore nego ikad i jos ostavljaju utisak kao da im je potrebno jos 4-5 vrhunskih igraca da bi uopste licili na nesto.

Au šta sam sad pročitao, nekoliko puta čitam i ne verujem svojim očima...

Comment

• Ni pocela utakmica nije Newcastle gubi.

Comment

Placem..
                    Vjerujem... Ovo i jeste za plakanje. Slobodno se isplaci. Nije sramota pustiti suzu. Mada, rezultat i igra sve govori. Covjek koji je placen 70 miliona evra napravio jedan (polu)prodor i dva centarsuta protiv najgore ekipe lige koja istini za volju po kvalitetu igraca nije bila ni medju najboljim ekipama Championshipa prosle sezone. Normalno, sad ce tu biti prisutno visenedeljno uvjeravanje kako su i dalje napravili dobar potez, pravice se GIF-ovi i YT kompilacije kao "dokaz", bas kao sto se i dalje uvjeravaju da je Van Gaal bolje rjesenje od Moyesa, iako rezultati i igre pokazuju suprotno.

U poslednjih 12 mjeseci:

Di Maria - £57.9m
                    Mata - £37.1m
                    Shaw - £30m
                    Herrera - £28.8m
                    Fellaini - £27.5m
                    Rojo - £16m
                    Zaha - £15m
                    Blind - £13.8m
                    -----------------
                    £226.1m
                    + ako jos dodje Vidal ili neko drugo pojacanje...cifra ce biti i veca.

Doveli 3 lijeva beka(Blind, Shaw, Rojo), a igraju formaciju 3-5-2. Dva najskuplja pojacanja u istoriji kluba(Di Maria i Mata) su zapravo igraci koji su bili "otpadak" prethodnih klubova. Mourinho nije zelio Matu(a sada se vidi i zasto), bas kao sto Real vise nije htio Di Mariu. Rooney za katastrofalne igre nagradjen kapitenskom trakom i najjacim ugovorom u ligi.

Tragikomedija!

Comment

Laku noc.

" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

Dva najskuplja pojacanja u istoriji kluba(Di Maria i Mata) su zapravo igraci koji su bili "otpadak" prethodnih klubova. Mourinho nije zelio Matu(a sada se vidi i zasto), bas kao sto Real vise nije htio Di Mariu.
                        HAHAHAHA, PA TI SI KRALJ

Nemoj matere ti vise, ja na svu muku pisam od smeha

Comment

Dva najskuplja pojacanja u istoriji kluba(Di Maria i Mata) su zapravo igraci koji su bili "otpadak" prethodnih klubova. Mourinho nije zelio Matu(a sada se vidi i zasto), bas kao sto Real vise nije htio Di Mariu.
                          Mene samo zanima jel se ti zajebajes s nama ili ovo stvarno mislis?

Comment

• Originally posted by Ves View Post
                            Laku noc.

Dobar dan. ;) Malo se zaboravlja koliko potencijal je Nani. ;)

S obzirom da su GIF-ovi i YT kompilacije "popularni", evo da se prisjetis... ;)

Comment

Comment

Pa, Real doveo JR i to je znacilo kraj za Di Mariu u Realu. Sta je nejasno? Je li Mourinho otpisao Matu? Jeste.

Comment

Working...