Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Joj Balotellija...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Sport klub!!! Bitnije je kako se Costa zagreva od Liverpulovog meca...
      IMG-20190614-192941
      "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
      Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Originally posted by Dule Krtola View Post
        Kakav tim ima ovaj QPR, što je ono i još im je Zarate na klupi , a da ne govorim ko ih vodi...
        Al po kojem zakonu fizike su onu pri dnu tabele, to ne znam
        I meni je to bila prije misterija, ali sad kad vidim da je tako iz sezone u sezonu, nije mi ni cudno. Naprotiv, iznenadio bih se da se ne bore za opstanak do 38. kola ..
        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Sta se bre dešava bre gde je prenos!!!

Comment

• Originally posted by PiXarr View Post
            Sport klub!!! Bitnije je kako se Costa zagreva od Liverpulovog meca...
            Nije tu SK nista kriv, jer evo ja na SkySports gledam, i isto to se desava.
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

Sport klub!!! Bitnije je kako se Costa zagreva od Liverpulovog meca...
              Nije to samo na SK-u i nije SK kriv, evo ja gledam na sopcast-u meč Liverpula, ruski komentator naravno, i isto se događa, trčkaraju Sesk i ekipa.

Comment

• Ma znam, ali svakako nisu morali Costu da mi pustaju, kontam ja da je zbog vetra.
                IMG-20190614-192941
                "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."

Comment

Ma znam, ali svakako nisu morali Costu da mi pustaju, kontam ja da je zbog vetra.
                  Možda bolje da su pustili Sašu Popović i Grand ?

Comment

• Comment

• Originally posted by Dale View Post
                      I meni je to bila prije misterija, ali sad kad vidim da je tako iz sezone u sezonu, nije mi ni cudno. Naprotiv, iznenadio bih se da se ne bore za opstanak do 38. kola ..
                      Očitno imaju neki problem unutar tima. Ne moguće da takvi igrači ne mogu dobiti nijednu utakmicu u gostima(da ih ne ureknem), a da ne pričem da po imenima, mogu lagano da se bore za Evropu. Eto ni Rednap im ne može pomoći. Baš čudna ekipa..

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                        Možda bolje da su pustili Sašu Popović i Grand ?
                        Bolje Totija da su pustili, on mi je nekako drazi.
                        IMG-20190614-192941

Comment

• Bas mi je drago zbog Markeca. Ovo ce mu dati samopouzdanje. Valjda ce biti manje plasljiv kako vreme odmice. Nekako mi se cini da je strah i manjak samopouzdanja glavni krivac sto pre nije pruzao vise. Jos je on klinac jbga...
                          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Startna postava za Siti(-Everton)
                            Hart, Zabaleta, Demichelis, Mangala, Clichy, Fernando, Fernandinho, Navas, Silva, Nasri, Jovetic

Takođe za Čelzi(- Njukstla)
                            Cech, Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta, Matic, Fabregas, Willian, Oscar, Hazard, Costa.

Comment

Bolje Totija da su pustili, on mi je nekako drazi.
                              Slažem se

Comment

• Jesu li Wickham i Giacherini bili uopste na terenu danas? Totalno nevidljivi, sramotna partija obojice.
                                Originally posted by maliajnstajn
                                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

Working...
                                X