HOĆE LI NEKO KRENUTI NAPRED???
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kako je los ovaj Mancester,da ako ce zaigrati malo bolje kad dodje Di Marija ovo je stvarno uzas.
Esli Jang=Peluso-PadoinDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
"Pljuje" se Young, pa onda Cleverley, pa onda neko treci...,a niko da spomene Rooney-a koji je dobio povecanje plate i postao najplaceniji igrac lige, dobio kapitensku traku, a covjek vec "sto godina" nije odigrao kvalitetan mec. Bio je los i protiv Swansea u prvom kolu. Limitiran i veoma neinteligentan igrac. Vidjelo se to na SP-u u Brazilu, a vidi se i sada da nema kvalitet da sam povuce ekipu. Odbrana Sunderlanda ga "brisala" k'o gumicom u svakoj iole ozbiljnijoj situaciji.
Vezni red Man Utd-a je u ovom mecu "hiljadu puta" dosao s loptom pred sesnaesterac Sunderlanda, ali ne mogu ni oni sve odraditi ukoliko ofanzivni igraci ne stvaraju sebi dovoljno prostora u i oko sesnaesterca, a Ronney i Van Perise niti u jednom jedinom trenutku nisu stvorili problem defanzivcima Sunderlanda. Malo je reci da su bili staticni. Jedino je Mata pokusavao. Zato je i postigao gol.Last edited by Alemannia Aachen; 24-08-14, 18:01.
Comment
-
Плаче Јединство за једним Видалом, леба ми. Хвала Богу па остаје у Јувеу, али под хитно треба да доведе неког играча тог типа. Али ја не сумњам да ће Ван Гал да направи екипу од овога. Биће на крају у прва 3 места лагано.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by bice View PostKako je los ovaj Mancester,da ako ce zaigrati malo bolje kad dodje Di Marija ovo je stvarno uzas.
Esli Jang=Peluso-Padoin
Ja sam mislio da ce Esli Jang postati neki solidan fudbaler on od kada je stigao u Mancester cista nulaizgleda da je za njega Aston Vila ..taki klubovi.
Comment
Comment