Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PL postala vodenica sa imenom Murinjo
    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Барнли!!!

Spoiler

Comment

• Odbrani onaj boga oca, al opet idemoo.

Snajderlin odradio posao da izbjegne tekmu, sad pjeske moze da pocne da se pakuje i krene put Londona
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
          Odbrani onaj boga oca, al opet idemoo.

Snajderlin odradio posao da izbjegne tekmu, sad pjeske moze da pocne da se pakuje i krene put Londona
          Ignorisacu cinjenicu da pises nebuloze i reci da nam u tom slucaju takav ne treba. Ako se on na taj nacin oprasta sa klubom koji ga je "proslavio", sutra ce isto uraditi Arsenalu zarad neke tamo Barselone ...
          " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Sta uradi Barnli jbt Kako je to nestabilna ekipa City..strasno,i to vodi 2:0 protiv fenjerasa i onakav skandal na kraju,mada ovi su bili super!
            Van Persi danas kao da je igrao za Totenhem,dvije situacije!.Ovo je danas Junajted trebao da dobije,da je neko drugi bio u onim situacijama dje je bio Van Persi..bilo ko...ali biiiiiiilo ko!I posle neko da uporedjuje njega i Bergkampa Boze sacuvaj!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
            sigpic

Comment

• Originally posted by Ves View Post
              Ignorisacu cinjenicu da pises nebuloze i reci da nam u tom slucaju takav ne treba. Ako se on na taj nacin oprasta sa klubom koji ga je "proslavio", sutra ce isto uraditi Arsenalu zarad neke tamo Barselone ...
              Ako nisi prepoznao ironiju u mojim rijecima, ne treba diskutovati. Oba faula za zuti karton koja je Morgan napravio su na mjestu, posebno ovaj drugi, jer da je pustio Fabregasa da prodje velika vjerovatnoca je da bi izgubili tekmu, jer bi tu bilo 3 protiv 2 i tu je kraj bio.
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Srami se Roberto, eto te u borbi za opstanak.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Srami se Roberto, eto te u borbi za opstanak.
                  Preprecenjen lik. Nakon prelaznog roka gde je oborio budzet kluba nece ni u 7 biti. Usput je maximalno arogantan i cocky...

Uf, ne mogu ti opisati koliko mi je drago sto ga jebe ko ga stigne.
                  sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Originally posted by Erik Dekard View Post
                      Preprecenjen lik. Nakon prelaznog roka gde je oborio budzet kluba nece ni u 7 biti. Usput je maximalno arogantan i cocky...

Uf, ne mogu ti opisati koliko mi je drago sto ga jebe ko ga stigne.
                      Da.

Brat ispadne s Wiganom u Ch'ship, a glorifikuje se kao da je osvojio LS, a osvojio je samo kup ..

Na kraju krajeva, Bradford je igrao finale kupa, a vjerujem da rijetko, bas rijetko ko zna ko im je tad i bio trener, koliko bi tek onda njega trebali dizati u nebesa

Nego, vidim moj brat najbolji igrac protiv Uniteda, nisam gledao, ali i po ocjenama, i po komentarima vidim da je i danas izdominirao

Sad ce januar, mijenjaj Hugo brate tim molim te !!
                      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Izgleda da ce Pardju ovih dana postati novi menadzer Kristal Palasa. Jako zanimljiv splet okolnosti ako je istina.
                        sigpic

Comment

• Glupost ako to urade, bolje da probaju da vrate Pjulisa, mada bi Toni mogao velike stvari da napravi sa Njukaslom ako se otvori mjesto.
                          sigpic

Comment

• Pardju je ionako zeleo Zahu u januaru kada smo ga mi uzeli. Konacno ce mu se ispuniti zelja
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Glupost ako to urade, bolje da probaju da vrate Pjulisa, mada bi Toni mogao velike stvari da napravi sa Njukaslom ako se otvori mjesto.
                              Tacno se Mojzi zajebao... da je sacekao jos malo evo mu idealnog mesta.

Sreca doduse za Njuku.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                                Da.

Brat ispadne s Wiganom u Ch'ship, a glorifikuje se kao da je osvojio LS, a osvojio je samo kup ..

Na kraju krajeva, Bradford je igrao finale kupa, a vjerujem da rijetko, bas rijetko ko zna ko im je tad i bio trener, koliko bi tek onda njega trebali dizati u nebesa

Nego, vidim moj brat najbolji igrac protiv Uniteda, nisam gledao, ali i po ocjenama, i po komentarima vidim da je i danas izdominirao

Sad ce januar, mijenjaj Hugo brate tim molim te !!
                                Kao je skinuo onaj sut Jang-a

Comment

Working...
                                X