PL postala vodenica sa imenom Murinjo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostOdbrani onaj boga oca, al opet idemoo.
Snajderlin odradio posao da izbjegne tekmu, sad pjeske moze da pocne da se pakuje i krene put Londona" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Sta uradi Barnli jbt Kako je to nestabilna ekipa City..strasno,i to vodi 2:0 protiv fenjerasa i onakav skandal na kraju,mada ovi su bili super!
Van Persi danas kao da je igrao za Totenhem,dvije situacije!.Ovo je danas Junajted trebao da dobije,da je neko drugi bio u onim situacijama dje je bio Van Persi..bilo ko...ali biiiiiiilo ko!I posle neko da uporedjuje njega i Bergkampa Boze sacuvaj!
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Ves View PostIgnorisacu cinjenicu da pises nebuloze i reci da nam u tom slucaju takav ne treba. Ako se on na taj nacin oprasta sa klubom koji ga je "proslavio", sutra ce isto uraditi Arsenalu zarad neke tamo Barselone ...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Originally posted by Erik Dekard View PostPreprecenjen lik. Nakon prelaznog roka gde je oborio budzet kluba nece ni u 7 biti. Usput je maximalno arogantan i cocky...
Uf, ne mogu ti opisati koliko mi je drago sto ga jebe ko ga stigne.
Brat ispadne s Wiganom u Ch'ship, a glorifikuje se kao da je osvojio LS, a osvojio je samo kup ..
Na kraju krajeva, Bradford je igrao finale kupa, a vjerujem da rijetko, bas rijetko ko zna ko im je tad i bio trener, koliko bi tek onda njega trebali dizati u nebesa
Nego, vidim moj brat najbolji igrac protiv Uniteda, nisam gledao, ali i po ocjenama, i po komentarima vidim da je i danas izdominirao
Sad ce januar, mijenjaj Hugo brate tim molim te !!
Comment
-
-
Originally posted by Dale View PostDa.
Brat ispadne s Wiganom u Ch'ship, a glorifikuje se kao da je osvojio LS, a osvojio je samo kup ..
Na kraju krajeva, Bradford je igrao finale kupa, a vjerujem da rijetko, bas rijetko ko zna ko im je tad i bio trener, koliko bi tek onda njega trebali dizati u nebesa
Nego, vidim moj brat najbolji igrac protiv Uniteda, nisam gledao, ali i po ocjenama, i po komentarima vidim da je i danas izdominirao
Sad ce januar, mijenjaj Hugo brate tim molim te !!
Comment
Comment