Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sve je odlično.. ali morali smo da vodimo bar sa 2:0....

Poslato sa HTC
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Gubimo ovo, protiv ovolike kolicine srece se ne moze.
      sigpic

Comment

• Samo da ne bude ono poznato nepisano pravilo,ko ne iskoristi svoje sanse obicno primi gol...
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Uzivo
          Manchester daje 3+ gola , 13 koef
          idem staviti crvenu pa sta bude

Comment

• Originally posted by bice View Post
            Samo da ne bude ono poznato nepisano pravilo,ko ne iskoristi svoje sanse obicno primi gol...
            Uopšte me ne bi čudilo...

Comment

• Ono sto je promasio Persie na fantastican pas Kerika ,mislim da bi dao i kukavi Rakic iz Zvezde ...

Ovo je trebalo lagano biti 2-0 ,a mozda 3-0
              Ovo mora da dobijemo

Comment

• Kad - tad je hirurska preciznost morala stati, ali onaj gol je cist, ne sude nam evo godinu i po faulove izmedju centra i kaznenog, dok ih protivnici redovno dobijaju. Sta tek reci o startu Stambulija...
                sigpic

Comment

• u 44.minutu igre sam morao da reagujem, bio sam isprovociran sitacijom na terenu, i ovim govorim koliko sumljam u ishod meca, bice ovo 0-3!

Spoiler
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ma dobijamo mi ovo. Samo da jos malo zapnemo.
                    Visko i sudija = Sramota
                    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Za koga navija Viskovic u opste,ne mogu ad ga skontam nikako?
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Gubimo ovo, protiv ovolike kolicine srece se ne moze.
                        I ja kapiram da ce tako biti...

Originally posted by bice View Post
                        Za koga navija Viskovic u opste,ne mogu ad ga skontam nikako?
                        Za Liverpul i uvek protiv Junajteda. Danas je posebno otvoren ka Sparsima, ne znam kako ga nije sramota... No, ko ga jebe. Frckavi ficfiric.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by bice View Post
                          Za koga navija Viskovic u opste,ne mogu ad ga skontam nikako?
                          Za liverpoola mislim.

Comment

• Dodjavola, kad su spustili ugao glavne kamere na White Hart Laneu? To je bilo jedino sto valja kad se gledaju Kokoske.

Comment

• Kad smo kod komentatora...ima li SK twitter? Žaliti se preko sajta je iluzorno...

Poslato sa HTC
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ma mora se ovo okrenuti, nece ih sreca i sudija maziti do kraja meca, kada se ocepi mreza samo ce uletiti 2-3 i kraj!
                                sigpic
                                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Working...