Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Deni View Post
    Mi ako ovako nastavimo budjavo da igramo, a da uzimamo po tri boda, ja se uopšte ne bunim.
    Nece nas uvek pogledati sreca kao danas...

Comment

• Čovek koji je stalno u kanalu dade dva gola, nije loše ..

Comment

• Koliko puta je veceras Roho izgubio loptu na 20m od gola... majko mila

Comment

• Originally posted by bakalopp View Post
          Sve je ovo lepo, ali ajde Louise sledece utakmice sa 4 pozadi i da meljemo Liverpoola
          Liverpula cete da meljete i sa 2 pozadi.

Sto ne menja cinjenicu da je Van Gal najveci srecnik na planeti.
          sigpic

Comment

• Al` kada se covek probudio , kada smo svi opkoljeni i bez metaka u cevima.
            Ako ostane ovako njemu dugujemo bas mnogo
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Prvo Kevin Frond a sada Gracijano Pale. Daj, Gojko, saberi se.
              "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

• A joj al je Runjavi poludeo... Niko na desnoj strani čovek istrčao pola terena izgurao sa loptom...

Comment

• Originally posted by Mags Serbia View Post
                  Prvo Kevin Frond a sada Gracijano Pale. Daj, Gojko, saberi se.
                  Korik

Comment

• DDG kada udje u one golmanske godine, primace gol/dva po polusezoni TATA... kakav Viktor, kakav Iker
                    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                      DDG kada udje u one golmanske godine, primace gol/dva po polusezoni TATA... kakav Viktor, kakav Iker
                      Tibo Kurtoa likes this.

Bogami Manchester lepu formu uhvatio, bar sto se rezultata tice...
                      sloboda ili ništa

Comment

• Mene Mata u II p bas zadovoljio k`o da me cuo.

Comment

• @chofy88
                          Ma i igra je tu nego nas ovaj hospital prcka iz dana u dan.

Comment

• Ovo od Manea je za crveni.

Comment

• OVO JE BRE ZA CRVENI!! I!

Comment

• Peta u nizu, kvalitetno se raspadamo.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X