Allen je odlican kad udje s klupe uvek unese zivost.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Verovatno je ono bio penal, ali koga briga kada je ovo sto mi igramo velika tuga. Ono kada shvatis da jedini napadac koji je u timu dao gol do sada, jeste Daniel Sturridge.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Freško, kako misliš koga briga, pa trebali smo imati 2-2 i igrača više na kraju...., ali ako si mislio da imamo trenutno i većih problema, tu si u pravu.....
Više nisam siguran da će i Daniel moći dići ovu igru, ali je to izgleda zadnji voz.¡Si Señor!
Comment
-
Koliko mi golova primimo kao otpadak to je neverovatno.Baloteli dobija zuti za guranje sa sledja a preslikana situacija Costa gura Skrtela nista. Odbrana neverovatno losa toliko ne sigurnosti i ne komunikacije sa centar halfovima znaci nevera, i ono zapocinjanje akcije centarhalfovima se ama bas niko ne nudi, samo dodavanja sa gosom i bekovima ponekad se ponudi Gerrard (kojeg u glavnom zatvore), znaci haos. Ali izmena Rodgersa da ubaci Allena umesto Lallane na minus jedan, ostao sam bez teksta, Rodgers kao da je pomutavio posle svih ovih partija.
Comment
-
Navikni se,ja sam to vec uradio.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostKoliko mi padne raspolozenje kad Liverpul izgubi ovako za vikend, budem depresivan narednih par sati.
Comment
-
Originally posted by Tom Lunatik View PostNajgora sezona poslednjih deset godina što se suđenja tiče, odvratne greške iz meča u meč.
Comment
-
Originally posted by PiXarr View PostDa, ali te greske nekako najvise pogadjaju Junajted i Liverpul. Liverpulu ove sezone nekoliko puta ne sviraju igranje rukom u 16, greske koje su unistile Junajted ne treba ni pominjati. Ali ako cemo realno Liverpul nije zasluzio bod danas i uopste ne zalim za tim "penalom".
Comment
Comment