Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Allen je odlican kad udje s klupe uvek unese zivost.
    IMG-20190614-192941
    "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
    Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Verovatno je ono bio penal, ali koga briga kada je ovo sto mi igramo velika tuga. Ono kada shvatis da jedini napadac koji je u timu dao gol do sada, jeste Daniel Sturridge.
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Suđenje i izmene Rodžersa najviše ispod nivoa.

Comment

• Zasluzen poraz, direktan krivac je Brendan Rodgers. Koliko god da ga volim i koliko god da zelim da on bude taj koji ce nam donositi trofeje, on definitivno nije trener za Liverpool.
          IMG-20190614-192941
          "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."

Comment

• Freško, kako misliš koga briga, pa trebali smo imati 2-2 i igrača više na kraju...., ali ako si mislio da imamo trenutno i većih problema, tu si u pravu.....
            Više nisam siguran da će i Daniel moći dići ovu igru, ali je to izgleda zadnji voz.
            ¡Si Señor!

Comment

• Koliko mi golova primimo kao otpadak to je neverovatno. Baloteli dobija zuti za guranje sa sledja a preslikana situacija Costa gura Skrtela nista. Odbrana neverovatno losa toliko ne sigurnosti i ne komunikacije sa centar halfovima znaci nevera, i ono zapocinjanje akcije centarhalfovima se ama bas niko ne nudi, samo dodavanja sa gosom i bekovima ponekad se ponudi Gerrard (kojeg u glavnom zatvore), znaci haos. Ali izmena Rodgersa da ubaci Allena umesto Lallane na minus jedan, ostao sam bez teksta, Rodgers kao da je pomutavio posle svih ovih partija.

Comment

• Korner protiv Liverpula je kao penal.
                IMG-20190614-192941

Comment

• Koliko mi padne raspolozenje kad Liverpul izgubi ovako za vikend, budem depresivan narednih par sati.

Comment

• Navikni se,ja sam to vec uradio.
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
                      Koliko mi padne raspolozenje kad Liverpul izgubi ovako za vikend, budem depresivan narednih par sati.
                      Dobro par sati, ja budem ceo vikend pod stresom i to bas ozbiljno. Ako ovako nastave tesko meni...
                      IMG-20190614-192941

Comment

• Najgora sezona poslednjih deset godina što se suđenja tiče, odvratne greške iz meča u meč.

Comment

• Originally posted by Tom Lunatik View Post
                          Najgora sezona poslednjih deset godina što se suđenja tiče, odvratne greške iz meča u meč.
                          Da, ali te greske nekako najvise pogadjaju Junajted i Liverpul. Liverpulu ove sezone nekoliko puta ne sviraju igranje rukom u 16, greske koje su unistile Junajted ne treba ni pominjati. Ali ako cemo realno Liverpul nije zasluzio bod danas i uopste ne zalim za tim "penalom".
                          IMG-20190614-192941

Comment

• Ovo nije žuti nad Persijem? Pa sudija...

Comment

• Originally posted by PiXarr View Post
                              Da, ali te greske nekako najvise pogadjaju Junajted i Liverpul. Liverpulu ove sezone nekoliko puta ne sviraju igranje rukom u 16, greske koje su unistile Junajted ne treba ni pominjati. Ali ako cemo realno Liverpul nije zasluzio bod danas i uopste ne zalim za tim "penalom".
                              Nema tu zasluzio si nisi zasluzio, dodjes na utakmicu uzmes bodove kako kod znas i umes. Prosle sezone smo realno zasluzili titulu ali nismo je uzeli.

Comment

• Comment

Working...
                                X