Originally posted by Bane je
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Slike, klipovi, gifovi...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Originally posted by Bane je View PostSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSamo da ti kažem, koliko se sećam taj majmun se izvukao bez kazne pošto je neki političar ili tako neko mudo a janpi kao zemlja.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Najfascinantnije i najporazavajuce od svega je sto ljudi i dalje ne kairaju da je Purasevic imaginarni lik napravljen da se sprda ovom ruglu od turbo folk estrade. I sad se zgrozavaju kako je nekulturan i kako se ponasa u studiju, a nije im problem sto je ova starleta dosla gole sise ili sto Goga iz Pljevalja pita oce li biti filma u Cirihu. Pakao.
A isti taj "Purasevic" je izmedju ostalog sprdao Gogu da naravno ona nema pojma da je ljudi zovu i zajebavaju i sad evo pljuje po svom filmusigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNajfascinantnije i najporazavajuce od svega je sto ljudi i dalje ne kairaju da je Purasevic imaginarni lik napravljen da se sprda ovom ruglu od turbo folk estrade. I sad se zgrozavaju kako je nekulturan i kako se ponasa u studiju, a nije im problem sto je ova starleta dosla gole sise ili sto Goga iz Pljevalja pita oce li biti filma u Cirihu. Pakao.
A isti taj "Purasevic" je izmedju ostalog sprdao Gogu da naravno ona nema pojma da je ljudi zovu i zajebavaju i sad evo pljuje po svom filmu
TBOK su svjetlosnim godinama ispred ostalih u ovom regionu. Nije njihov problem sto je natod mentalno nazadovao pa ne moze da ukapira.
A ovoj kurvi je haljina par ekselans
Comment
Comment