Announcement
Collapse
No announcement yet.
Slike, klipovi, gifovi...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Gospode Bože koliko nepismenih u ovoj zemlji.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nepismenost na ceni.D*oce ,lopovi i ostali iz te fele su na ceni.Deca se ugledaju na njih,mladim ljudima ideal da uđu u rijaliti.Zanimanje BOT.Što bi rekla zanina pesma-Kud' plovi ovaj brod?!
Da počnu da čitaju pod hitno.Za početak ovo
Last edited by Marija81; 27-05-15, 19:22.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Za odvojeno i sastavljeno NE šizim, ali za JEL i JER padam u trans....
A što se tiče samog lika, šta komentarisati za njega, kad ti predsednik države kupuje diplomu, a ministar spoljnih poslova nabada strani jezik kao pršutu na svadbi...
Du ju spik Inglish?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ajde bre Zola..pa to je viša (ne)pismenost, to ne zna 78% Srba... a vidi padeže...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ministar vojni-keramičar.Estrani menadžer-gradonačelnik.Ja mislim da smo mi Obrenovčani i poplavu sanjali...Ali sve što imam ne mogu ovde da napišem.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ma dobro, nije ništa loše ako mi obični smrtnici ne znamo strane jezike, ali ako neko ko predstavlja tvoju državu u svetu ne zna... e to je već teška žalost. Kad god se desi da ih slušam kako "pričaju" engleski na nekim samitima ili sastancima, počnem opasno da se smejem, ali onaj smeh iz žalosti. Mogu zamisliti kako je tek ljudima koji ih uživo slušaju...
A padeži su tek posebna tema. Svake godine sve manje i manje padeža u upotrebi. Mislim da smo negde na 4-5 ukupno...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Samo na jednom-koruptivu.Kome,koliko?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment