Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Za Hewitt-a bi bilo najbolje da zavrsi karijeru. Ovako ga pendreci ko stigne. Samo se bez veze bruka. U Torontu ga odvalio raspali Benneteau, ali kada ga klovn poput Fognini-a razvaljuje na tvrdoj podlozi, onda znas da je vrijeme za kraj.

I poslije se ljudi cude kad se konstatuje da je Federer osvojio vecinu GS titula u veoma slaboj konkurenciji.

Comment

• Imala je u oba seta set lopte ali džaba. Serena daleko od svoje komfort zone još uvek. Biće turbulentan US Open.

Comment

• Novaku bi ovakav Kveri legao samo tako. Kveri je najveci raspadac kog sam u poslednje vreme gledao. Robredo ce se koprcati duze ....
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Novaku bi ovakav Kveri legao samo tako. Kveri je najveci raspadac kog sam u poslednje vreme gledao. Robredo ce se koprcati duze ....
          Ja mislim da bi Kveri otresao lagano, ovako bolje sto igra sa Robredo, vise ce uci u udarac. Kveri je jednodimenzionalan igrac, samo servis i FH, BH uzas, kretanje uzas. Novak nema sanse da izgubi od Robreda na hardu, tako da po meni ovo je bolji protivnik za Novaka od Kverija.
          OVAKO

Comment

• Starac Lejton pali motoore, sada će klovn da počne prestavu
            sigpic

Comment

• Jerzy Janowicz updates his own H2Hs

Comment

• Počinje Fed. Ne znam da li će baš danas, ali sam ovde svakako spreman na jedan raniji poraz, pa mi je lakše da pratim turnir.
                Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Ne bih ja otpisao Robreda tako lako. Odlican je igrac, u dobroj formi i takodje ne gotivi Djokovica jos od onog meca na US Open-u 2008.godine, kada je optuzio Novaka da folira s povredama i da koristi medicinski TO kako bi dekocentrisao protivnike. Bice Robredo napaljen, a Novakova igra protiv Simona ne ulijeva preveliki optimizam da ce protiv Spanca ici sve rutinski.

Comment

• Sabine
                    Bravo!

Comment

• šafaržova rutinski
                      ali zato tomo ne može da se sastavi. zar i od lua crni druže ccc

Comment

• Izletio i Hewitt. Uzasan je. Zali Boze one 2 GS titule koje su dospjele u njegove ruke.

Comment

• Pusti djecu da igraju Roleeeeeeeeeeee

Comment

• Uopšte mi se ne dopada kako igra Fed. Gledaću samo prvi set pa odoh u krevet. Ujutro me neće iznenaditi bilo koji rezultat da vidim.
                            Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Odlično se snašao Federer.
                              http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
                              Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• Žestoka konkurencija ovih dana, nemaš od koga ispasti

Valjda će Lemonf proći večeras, da se sutra Sinsinati napusti

Comment

Working...
                                X