Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ p4p1

Istina, oni rade rudarski posao, nije lako rastezati se preko terena, prilagoditi reket svaki put i odgovoriti ofanzivnim udarcima na korektan način. Njihova fizička spremnost je na dosta većem nivou nego kod drugih igrača jer ono što oni trebaju da rade jeste da stignu što više loptica, igrač koji ima tehniku on kada dođe na loptu on već ima udarac, ti ako kasniš ni tehnika ti neće pomoći. Respektujem ja svakog igrača, mislim da većina ljudi ovdje prepoznaje to da su oni pčelice radnice ali postoji razlika između respekta i onoga što bi neko želio pogledati, opet kažem svaka čast onim koji vole ovakav stil i kojima je ovo uživanje to je njihovo viđenje tenisa. Ja generalno ne volim činjenicu da se tenis svodi samo na to prebacivanje, tenis prije i danas je u mnogo stvari različit, i vjeruj mi to donekle nije dobro gubi se magija igranja. Evo ga i Nole završi
    Last edited by Adin; 13-08-14, 03:25.
    http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
    Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• Mnogo lose sto je izgubio ovoliko energije.Ne znam sta da ocekujem od njega u ostatku turnira

Comment

• Ma Novak je taj mec ucinio teskim...da se nije (opet) glupirao u drugom setu smatrali bi mec rutinskim

Comment

• Odlican je bio Gilles ,pravi counter puncher koji koristi snagu protivnikovog udarca brze podloge su idealne za takvu vrstu igre.
          Novak los , pogresan izbor taktike , mislio je da ce ga unistiti slajsovima kao na W, ali bio je spreman ovog puta Gilles.Mogu reci da i ovaj mec pokazuje da je trenutno veoma daleko cak i od pristojne forme Novak i da ne vidim da ce daleko stici sa istom, sem ukoliko je drasticno ne popravi.Nista nije na svom mestu drugi servis ocajan, BH, FH ..
          Similis simili gaudet

Comment

• дакле, друго коло ми је јасно ко добија!
            sigpic

Comment

• Bio je dobar mec, u svakom slucaju se meni svidio. Valja imati u vidu da su uslovi bili teski - vjetrovito sa kisom.

Od polovine prvog seta do polovine drugog seta, Novak je bio odlican. Udarci su mu imali snagu i preciznost. Steta sto je potom popustio. Zil je postao samouvjereniji, konsistentiji, a kako je Novakov nivo pao, i bolji igrac. Od gotovov je napravljena veresija. U medjuvremenu je Novak povratio koncetraciju ali ne i nivo igre iz prvog seta. Na kraju je sampionski mentalitet Novaka prevagnuo.

Mislim da je to bio koristan mec za dizanje forme i samopouzdanja.

Comment

• Monfils-Bautista večernji program...a Federer-Pospisil dnevni...svašta

Comment

• Видео сам први сет и брејк када је Ноле водио 4/2 ту заспим и пробудим се у пола четри... онда видим да сам срећом избегао муке које нам је Ноле често задавао током своје каријере... имао сам среће да заспим у правом тренутку... читам да су имали мученичке релије, па фино, Ноле набија кондицију за УСО...
                  Last edited by Žika; 13-08-14, 11:46.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                    Monfils-Bautista večernji program...a Federer-Pospisil dnevni...svašta
                    Nije lako navijacima ugoditi!

Comment

• Sreca pa sam zaspao na vreme Mislim da mu je dobro dosao ovakav mec bice to bolje u nastavku sigurno

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Monfils-Bautista večernji program...a Federer-Pospisil dnevni...svašta
                        A sta, vise bi voleo da cekas Jozu tamo oko 1 ili 2 ujutru ... bolje ti je ovako
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Comment

• S obzirom da je Đoković igrao u Sinsiju finale sa Marejem 2008. pa 2011. sada bi opet 2014. vrlo lako mogao da igra sa njim. Očigledno postoji ciklus 2008. finale protiv Mareja, 2009. finale protiv Federera, 2010. četvrtfinale protiv Rodika, 2011. finale Marej, 2012. finale Federer, 2013. četvrtfinale Izner, 2014. finale Marej, ali nadamo se i pobedi u 3. finalu protiv njega

Comment

• Ti bas zelis da Marej osvoji titulu.
                              Dayman (a-a-ah...)
                              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                              Champion of the sun (a-a-ah...)
                              You're a master of karate and friendship
                              For everyone

Comment

• Svasta
                                OVAKO

Comment

Working...