Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cincinnati 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by shminka View PostJo je dosta toga naučio u Torontu
@Johnny meni je odlicna pesma i danas je popularna, rado slusana, a sad te interesuje
Interesuje me Stan, to cu gledati izmedju ostalogLast edited by Pertla; 12-08-14, 20:28.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Johnny View PostTi bas iskreno zelis da Zo osvoji USO ?
Conga mi je simpatican, moze dobro da igra, volela bih da malo rezultate karijere, jer je izjavio da ga je Nole upropastio, ali da pored Noleta osvoji USOkako mozes tako nesto i da pomislis
@Zika, numem da pevam
Postavicu posle samo za @Johnny na onoj temi onu pesmu sto sam htelaLast edited by Pertla; 12-08-14, 20:38.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostNisu bili fer prema Tsongi...
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View PostPa da sad ce i Conga da izgubi namerno, stvarno je ovo sranje, bolje dati priliku nekom drugom ko ce pruziti sve od sebe, koji k dolazis ako neces da igras
Originally posted by pecaros View PostIgrao bi Žo da može, samo što neće da može. Vratio se Žo u dobru staru ljušturu osrednjosti iz koje retko izlazi.
Tankuje, odmara, namerno ispada.
Pa da li se ljudi ovde secaju 2011 godine sta je Novak radio, tankovao titule redom.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Zika View Postдоговорили се Цонга и Ноле, ја тебе овде ти мене тамо, /ја тебе војводо, ти мене сердаре/
Sta li ce Gulbis uraditisigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
Comment