Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ako nema motivacije ne treba ni da igra. Nek napravi pauzu do nove godine ili koliko mu treba pa ispočetka.

Comment

• Робредо увек тако игра.. кад би ја био преко пута исто би био Робредо бриљантан... ни серву му небих вратио и хвалили би га како има страшан сервис... ух шта сам гледао? срамота ме његове срамоте...
      sigpic

Comment

• Defenitivno je u losoj formi. Prosecna brzina 1.servisa 173 kmh, nekih 10 kmh sporije u odnosu na WB. U 2.setu nije cak nijednom dosao do djusa a kamoli do brejk lopte i to protiv Robreda a vazi za najboljeg reternera. U dubokom je kanalu.

Comment

• Originally posted by Borhes054 View Post
          Na stranu Novakova losa igra i borba sa demonima u sebi, ali se mora itaći da je Robredo igrao vanserijski.
          Robredo je igrao odlicno. Takticki perfektno, maksimalno agresivo, sa odlicnom realizacijom. Uz to je koncetrisan a opet opusten, nije imao sto da izgubi.

Novak nije imao dubine da potreben da Robredo plati za svoju agresvnost. A kad bi samo pokusavao da ide na vinere, promasivao je.

Bojim se da je nivo ravnodusnosti iznenadio i samog Novaka. Glava je govorila: "To je Sinsinati koji je meni vazan." ali srca nije to podrazlo. Nije bio gladan, nije bio zeljan.

Da ne panicarim, ali moze biti da je Vladan u pravu kad prica o efektu zenidbe i djeteta.

Mozda Rafa sada oduci da igra USO.

Originally posted by Weltschmerz View Post
          Ako nema motivacije ne treba ni da igra. Nek napravi pauzu do nove godine ili koliko mu treba pa ispočetka.
          To je logicno rjesenje za ukupnu karijeru. Ali nije lako naparviti tu pauzu. Zrtvotavi USO, pa broj jedan itd.

Zapravo nije trebao igrati ni jedan od ova dva mastersa. Ali poslije bitke je lako biti pametan.
          Last edited by NI; 14-08-14, 22:06.

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
            Petra da je znao kako ce ici stvari sigurno ne bi ni igrao...
            Vidi se da se bori sa necim a to nesto samo on i mozda jos par ljudi znaju.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
            Verovatno, ali posle Kanade je mogao znati,i ako necega ima, a ima ocigledno, nije trebao igrati onda Sinsi, ma ne znam ni sta da pisem, zao mi bre mnogo
            sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Hallo ljudi, ma polako, Novak igra za sebe a definitivno mu se trenutno ne igra ali mora zbog par poena i sponzora. Samo oni koji su cekali bebu znaju kako je to 4-8 nedelja uoci termina, brojis svaki dan i svaku nedelju i normalno je da su mu misli negde drugde.

Vratice se Novak ako ne na USO i ako ne do kraja sezone onda sledece godine.

Originally posted by Weltschmerz View Post
              Sad se vidi da Toronto uopšte nije tankovao. To se moglo zaključiti i nakon njegove izjave posle meča.
              Naravno da nije tankovao, mada se mnogi na forumu i dalje nece sloziti sa tim. Ja pokusavala da ih ubedim ali mi nije uspelo.
              Last edited by Maja; 14-08-14, 22:00.

Comment

• Originally posted by Maja View Post

Naravno da nije tankovao, mada se mnogi na forumu i dalje nece sloziti sa tim. Ja pokusavala da ih ubedim ali mi nije uspelo.
                Tankovao je ali se vjerovatno odlucio za to poslije 20 minuta igre a ne poslije meca sa Monfisom.
                Last edited by NI; 14-08-14, 22:09.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                  Tankovao je ali se vjerovatno odlucio za to poslije 20 minuta igre a ne poslije meca sa Monfisom.
                  Znala sam NI da ces se odmah javiti da branis svoje mišljenje. Ajd' uzdravlje i laku noc svima. sutra je novi dan!

Comment

• Miloš servirao za meč i ništa, samo da ga ovo ne košta meča
                    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Hallo ljudi, ma polako, Novak igra za sebe a definitivno mu se trenutno ne igra ali mora zbog par poena i sponzora. Samo oni koji su cekali bebu znaju kako je to 4-8 nedelja uoci termina, brojis svaki dan i svaku nedelju i normalno je da su mu misli negde drugde.

Vratice se Novak ako ne na USO i ako ne do kraja sezone onda sledece godine.

Secam se tog tvog posta, ponovo ga procitala, bila si u pravu.
                      Onda sam pomislila, navijacki naravno, da nije bas tako strasno ali ispostavilo se da je Nole bas debelo kiksnuo
                      Nisam strucnjak za tenis, pa pisem navijacki i nekako instiktivno i ono malo sto se kao razumem u tenis.
                      Ako nista, ovaj tvoj post je bar malo utesan, ne moze ovo dugo trajati, vratice se Nole-kad videcemo

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• и Милош чека бебу, свастикина јетрва, заова од тетке је закачила...
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Petra View Post
                          Secam se tog tvog posta, ponovo ga procitala, bila si u pravu.
                          U pravu ili ne, zaista nije bitno.

Vraca se Novak najkasnije za sledeci AUS open.

Comment

Znala sam NI da ces se odmah javiti da branis svoje mišljenje. Ajd' uzdravlje i laku noc svima. sutra je novi dan!
                            Majo,

To se vidi po pristupu koji je Novak imao tokom drugog seta sa Congom. Danas je bio drugi pristup. Pokusavao je da preokrene. Ne svim zarom, ali je pokusavao. Protiv Conge nije ni pokusavao.

Conga ima daleko losiji return od Robreda, a Novak ima pristojan servis. Conga ga je brejknuo 4 puta a Robredo samo 2 puta. Sto mislis da bi Novak koji stvarno grize izgubio 4 puta servis od Conge?

Comment

• Bez panike, tu je New Heaven

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                                и Милош чека бебу, свастикина јетрва, заова од тетке је закачила...
                                Idi u persun, ajd bar sam se nasmejala

Comment

Working...
                                X