Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    Jel mora uz sviju ići neki epitet
    oket, kako god... nije vise ni vazno, posla ga Julija kuci, da ne pravi pometnju

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
      Stefane, kad je tako lako, sto nisi postao profesionalni teniser ?

Daj mi para od sutra cu poceti da treniram tenis.
      Nije strasno da izgubis, gube i ove najbolje od mnogo slabije protivnike, ali poenta je u tome kakav je stav na terenu. Janovic se ponasa kao debil, kao djete od 6 godina. Mislim, da ne ti objasnjavam, znas ga kakav je.
      OVAKO

Comment

• Jerzy(...jedan svetli momenat i opet smo na istom

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
          Evo brate, usrao sam se od Janovica da ti kazem pravo. Da imam mogucnost sve bi mu rekao, ali...
          nikako da se pojavi u Umagu, odradio bih ja i za tebe taj 'prljav' posao

Comment

• Stanko brzi voz pregazio Ciru
            sigpic
            http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

Po čemu to molim te?
              Po karakteru(odnosno nedostatku istog), kompleksima, neinteligenciji i velikoj zavisti koja vlada medju ljudima koji se bave tim sportom. Jednostavno, u pitanju je individualni sport u kojem se vrti dosta love, a konkurencija za razliku od mnogih drugih individualnih sportova gdje se vrti para je daleko veca.

Comment

• U drugim sportovima toga nema, doktorate pišu svi redom

Comment

• Bravo Stan. Odlicno odigrano... Nije mu trebao onaj prvi set ali nakon toga je prosto pomeo Cilica.
                  sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Dobar Stan na kraju, mada je Čilić žestoko pomogao...potrebno je sutra i protiv Juliena zadržati koncentraciju, bit će teško, zna Julien oduzeti vrijeme protivnicima kad je to potrebno

Comment

Dobar Stan na kraju, mada je Čilić žestoko pomogao...potrebno je sutra i protiv Juliena zadržati koncentraciju, bit će teško, zna Julien oduzeti vrijeme protivnicima kad je to potrebno
                      A opet bi bilo cudno da ga Beneto dobije.
                      sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Ne bi bilo prvi put, vodi Julien 3-2 u duelima...s tim da je dva zadnja pješke dobio...zadnji put na turniru na kom je Joao Sousa procvjetao

Majstor je Julien, stvarno jeste, jedan od rijetkih koji se baš svima zna prilagoditi...

Stanove slice reterne će lako pretvarati u odlične izlaske na mrežu, BHom može iskontrolisati snagu Stanovih udaraca vrlo lako, može ga hvatati rano, odličan FH iz trka...ludnica od igrača
                        Last edited by shminka; 14-08-14, 17:49.

Comment

U drugim sportovima toga nema, doktorate pišu svi redom
                          Haha bravo za sliku, nisam je ranije video.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Izgleda da cemo opet gledati mec Nole x Stan?

...
                            Poceo mec dana, come on Andy
                            Last edited by Zzz; 14-08-14, 17:59.

Comment

U drugim sportovima toga nema, doktorate pišu svi redom
                              Kakve veze ima "pisanje doktorata" sa karakterom osobe? Doktorat je stvar obrazovanja, a ne (ne)inteligencije. A cesto je to stvar i nekih "drugih stvari".

Nek' si ti blago meni vec imao sacuvanu sliku C.Ronalda na kompu, spremnu kao "dokaz" koji nista ne dokazuje. U svakom slucaju, npr. C.Ronaldo nikada nije konstantno omalovazavao svoje protivnike kao sto to ima obicaj da cini npr. R.Federer koji je veoma cesto svojim izjavama "podbadao" rivale nakon poraza. Na stranu vjecite gluposti i izjave tenisera, ukljucujuci sve igrace iz vrha, koji uvijek izgube "samo zbog svojih gresaka", "samo zato sto su pustili protivnika da se vrati u mec", "zato sto su bili povrijedjeni", itd...Uvijek provlace pricu kako "cestitaju protivniku na zasluzenoj pobjedi", ali ubrzo omalovazavaju sve to tvrdeci kako oni nisu bili "na nivou". Stvar karaktera! A ima tu jos dosta stvari nevezano za teren. Ali, nebitno... Nemam zivaca da se prepucavam oko gluposti. Niti cu ja promijeniti misljenje zbog tvoje slike, niti mi je namjera da tebe uvjeravam nesto. Samo sam konstatovao neke stvari i iznio svoje misljenje.

Comment

• Zato fudbaleri blistaju od inovativnih i originalnih izjava posle meca, a kosarkasima je IQ cesto u skladu sa brojem patika koji nose. O karakteru jednih i drugih da ne pricam, ne zna se ko pljuga vise i ko se drogira vise. Iskreno nikad nisam razmisljao na temu koji sportisti su medju pametnijima i kakvi su ko karakteru. Sta znam, po nekom licnom iskustvu odbojkasi su mi najveci carevi a ima ih dosta i pametnih, veliki broj tenisera je svestran i poseduje visok nivo inteligencije, dok vaterpolisti npr su bas dobre duse ali su stvarno piglu.

Alemannia Achen u svakom slucaju mani se ti ove diskusije posto si se propisno nalupetao u zadnjih par postova a i ova prica nije za ovu temu
                                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

Working...
                                X