Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto/Montreal 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by proudNolee View Post
    Zašto je juče sa onakvim žarom proslavio pobjedu, a danas igra ovako bez volje i kao da uopšte nije tu
    To se i ja pitam. Mislim da je umoran. Ipak je protiv Gaela igrao predugo + onaj glupavi dubl ubrzo nakon toga. Znaci energija mu je totalno ispraznjena.

Comment

• E ovo sad je već previše, ovo sebi ne treba da dozvoli, ovako bezvoljna nije ni Serena
      * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
      * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
      NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Kako Djokovic vesto izbegava Andy-ija

Comment

• Ovo je najgori Novakov mec u mnogo, mnogo godina. Ne mogu da se sjetim ovako katastrofalne igre.

Comment

• Bolje od Monfe da je izgubio, bez potrebe se bruka protiv musterije.. Sto znaci da se nalazi baaaaas daleko, daleeekooo od neke normale svoje. Sad sam vec pesimista da ce se to do Sinsinatija promeniti..

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

Comment

• Tako je to kad se teniser ozeni, a pogotovo kad dobije dijete, ni blijeda sijenka jednostavno nekadasnjeg igraca. Ima izuzetaka, ali je istorija neumoljiva.
              sigpic

Comment

• Fino Bojana prenijela da je Stan dosta bolji na treningu bio, al nije to moglo normalno proći ovdje

Comment

• kad pre ga ovako brak unistio
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Овде се види крај чак из нашег поњопривредног авиона за комарце...
                    sigpic

Comment

• Ma okrece Novak

Ili igra mlake lopte = nabacuje Tsongi na winere ili u aut...
                      Last edited by Zzz; 07-08-14, 19:09.

Comment

• A i izjava ne znam ocu li vise osvojiti neki Slem iako sam na vrhuncu sve govori
                        sigpic

Comment

• Nije mi kkrivo što će izgubiti, krivo mi je što izgleda ovako, kao da nema života u njemu
                          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Tako je to kad se teniser ozeni, a pogotovo kad dobije dijete, ni blijeda sijenka jednostavno nekadasnjeg igraca. Ima izuzetaka, ali je istorija neumoljiva.
                            Jel Stan ozenjen ;)

Nole tankuje kako vi nekad kazete za Nadala ;)

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Чекају га увек челиџери и онако се навикавамо са овим Виктором....
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                                Tako je to kad se teniser ozeni, a pogotovo kad dobije dijete, ni blijeda sijenka jednostavno nekadasnjeg igraca. Ima izuzetaka, ali je istorija neumoljiva.
                                Mozda si u pravu a mozda tanka.

Comment

Working...
                                X